Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Не съдете за книга по корицата или, в този случай, за хотел в Стокхолм, по нейната външност. Много от най -добрите хотели са разположени в традиционни, вековни сгради. Отвътре обаче те са изпълнени с елегантен, модерен дизайн, подходящ за страна, която даде на света IKEA. Без значение кога и как са започнали, тези невероятни хотели са въплъщение на лукса; един хотел дори сервира закуска в леглото денонощно. Някои от най -добрите места за престой в Стокхолм предлагат гледка към брега, докато други могат да бъдат намерени в тихи квартали. Повечето обаче имат едно общо нещо. Те са на пешеходно разстояние от страхотните забележителности на Стокхолм.

8. Хотел Морнингтън

https://maps.google.com/?ll=59.337826,18.079611&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Може да е трудно да намерите време за четене, когато отседнете в хотел Mornington Stockholm, разположен в центъра на града в близост до основните забележителности. Но наистина трябва, тъй като хотелът е рай за книголюбите. Всяка от 221 стаи има своя собствена мини-библиотека с фоайе библиотека с повече от 4000 тома. Хотелът дори наема свой библиотекар. Може би бихте искали да прочетете в двора, който включва билкова градина, използвана от кухнята на хотела.

Проверете отзивите и цените

7. Хотел Фрейс

https://maps.google.com/?ll=59.332554,18.057673&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Преди Freys да се отвори като хотел през 1989 г., това е компания за конски превози, която датира от 19 век. Един от конете му спечели състезание на дълги разстояния през 1895 г., което доведе до името на хотела. Огромен портрет на Фрей ви поздравява, когато влизате в хотела. Разположен на тиха улица в близост до централната гара на Стокхолм, хотел Freys предлага традиционни мебели в кафяво и сиво с акценти с масички за кафе, изработени от куфари и статуи. Стаите се отличават с по -модерен интериор в светли, ефирни цветове.

Проверете отзивите и цените

6. Хотел Дипломат

https://maps.google.com/?ll=59.332127,18.080486&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Има нещо величествено и достойно в Хотел Дипломат. Той има дворцова аура, въпреки че това Art Noveau започва като частна резиденция в началото на 1900 -те. Той става хотел със 100 стаи през 1966 г. Хотел Diplomat е един от най-луксозните хотели в Стокхолм. Творби на известни испански художници могат да бъдат намерени в целия хотел. Намира се на брега на морето в луксозен квартал, на пешеходно разстояние от Стария град. Някои стаи имат изглед към пристанището.

Проверете отзивите и цените

5. Хотел Radisson Blu Waterfront

https://maps.google.com/?ll=59.329891,18.055567&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Хотел Radisson Blu Waterfront е предназначен за бизнес пътници, със своите 21 заседателни зали и близост до Конгресния център. Това не означава, че пътуващите в свободното време ще останат на студено в този елегантен, модерен хотел. Няма да го направят. Radisson Blu Waterfront се намира на брега, на пешеходно разстояние от централната жп гара и основните забележителности. Ако ходенето не е вашето нещо, хотелът ще ви заеме велосипед, за да видите Стокхолм. Хотелът разполага с 414 стаи за гости, декорирани в модерен шведски стил.

Проверете отзивите и цените

4. Мотел L

https://maps.google.com/?ll=59.302792,18.087763&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Ако очаквате традиционно декорирана хотелска стая, очаквате изненада, когато отседнете в Motel L. Това е всичко друго, но не и традиционно. Това е по-скоро странно, започвайки с червения килим в коридора, украсен с многоцветни петоъгълници. Тази странност продължава и в стаите със стена, висяща над леглото, която се отличава с черни и бели розови рози в уникален модерен дизайн. Една стена в банята е с гръб на жена. Този икономичен мотел се намира в предградие, но наблизо има обществен транспорт.

Проверете отзивите и цените

3. Гранд хотел Стокхолм

https://maps.google.com/?ll=59.329624,18.075415&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Ако наистина сте на сцената на знаменитостите, може да помислите да отседнете в Grand Hotel Stockholm. Той се грижи за известни личности и високопоставени гости, като лауреати на Нобелова награда, от 1874 г. Гранд хотел Стокхолм дори има огромен апартамент, кръстен на принцеса Лилиан. Хотелът е внушителна сграда с изглед към Кралския дворец и Стария град на Стокхолм. Разположен на отлично крайбрежно местоположение - пристанището е точно от другата страна на улицата - ресторант Veranda на Grand Hotel е световно известен със своя smorgasbord.

Проверете отзивите и цените

2. Хотел Rival

https://maps.google.com/?ll=59.318161,18.063709&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Ако музиката на ABBA ви кара да пеете и танцувате, какво ще кажете да отседнете в хотел Rival? Този бутиков хотел с 90 стаи е собственост на бившия музикант на ABBA Бени Андерсон. Шведската премиера на Mamma Mia се състоя в театъра на хотела. Стаите за гости имат някои уникални характеристики, включително албум ABBA Gold от 70 -те години и Play Station. Хотел Rival се намира на остров, така че можете да изпитате Стокхолм от различна гледна точка.

Проверете отзивите и цените

1. Хотел Skeppsholmen

https://maps.google.com/?ll=59.324665,18.087536&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Въпреки че е хотел от по -малко от 10 години, хотел Skeppsholmen се намира в две сгради, датиращи от 1699 г., когато в него се помещават кралските морски пехотинци. Заобиколен от буйни зелени дървета, хотелът се намира на тих остров, който някога е бил дом на шведския флот. Крайбрежната ивица е само на кратка разходка, както и центъра на Стокхолм през пешеходен мост. Тази традиционна шведска сграда - историческа забележителност - може да бъде боядисана в жълто, но интериорът е напълно модерен.

Проверете отзивите и цените

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: