Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Като най -големият град на Нова Англия и една от най -важните исторически дестинации в цялата страна, Бостън е може би едно от най -добрите места за посещение в Масачузетс. Докато сте в Бостън, ще имате възможност да се разходите по Пътеката на свободата, която преминава през 16 исторически обекта, много от които датират от войната за независимост. Градът също може да се похвали с прекрасни пазари, живописни паркове, невероятни пивоварни и множество спортни места и събития. Въпреки че няма да ви липсват неща за вършене тук, можете също да избягате на няколко еднодневни екскурзии от Бостън, които ви позволяват да видите и изпитате други невероятни места в Нова Англия.

8. Лексингтън и Конкорд

https://maps.google.com/?ll=42.447224,-71.224998&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Любителите на Революционната война може би вече са знаели за връзката между Лексингтън и Конкорд, два града в Масачузетс, само на седем мили един от друг. В Лексингтън, известен като Родното място на американската свобода, беше изстрелян първият изстрел на Американската революция. В съседен Конкорд се състоя една от първите битки на войната. И двете дестинации са пълни с история и посетителите трябва абсолютно да отделят време за обиколка на Националния исторически парк Minute Man, Музея на Конкорд, Механата Бъкман от 18 -ти век и Гробището на Сонната кухина, която е последната почивка на автори като Луиза Мей Олкот и Натаниел Хоторн.

Как да стигнем до Лексингтън и Конкорд

 • От Южната гара в Бостън можете да стигнете до Лексингтън за около час с обществен транспорт. Просто се качете на метрото и поемете по червената линия на запад до Alewife. Тук се качвате и се качвате с автобус 62 или 76 до Лексингтън, където ще намерите всичките му интересни обекти от Революционната война само на кратка разходка. За да стигнете до съседен Конкорд от Лексингтън, през лятото има сезонна количка, която удря повечето от историческите върхове и е идеална за еднодневна екскурзия от Бостън.
 • С кола Лексингтън е на около 45 минути с кола. Шофирането ви означава, че след това лесно можете да се отправите към Конкорд или към някой от близките сайтове на Революционната война. Просто се отправете на запад от центъра на града и следвайте пътя, който се извива по южния бряг на река Чарлз, докато се превърне в авеню Конкорд. След като пристигнете на Waltham Street, завийте надясно; това ще ви отведе директно до Лексингтън.
 • Фантастичен начин да видите възможно най -много Бостън и околностите за един ден е да направите обиколка с екскурзовод. Те не само ще ви отведат до Лексингтън, Конкорд и Кеймбридж, но и около центъра на Бостън. С опитен наръчник ще научите абсолютно много за завладяващата история на града и видната роля, която той изигра в независимостта на Америка. Вижте отзивите и цените на пътуването.

7. Нюпорт

https://maps.google.com/?ll=41.488003,-71.312622&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Насочете се по държавните линии до Нюпорт, Роуд Айлънд, който е само на 110 мили южно от Бостън. Нюпорт е известен с изобилието си от величествени домове и имения, красивите си плажове и очарователния си център. Пътуващите с ограничен бюджет могат да се насладят на три-километровата Cliff Walk точно по крайбрежието, да се отправят към плажа за плуване, да забележат известната забележителност от четиридесет стъпки или да шофират по Ocean Drive, за да видят невероятната архитектура в града. Ако предпочитате да навлезете в историята на Нюпорт и да преживеете живота като богатите, посетете имението на Astor's Beechwood или Vanderbilt's The Breakers, преди да пазарувате с луксозни сувенири по улица Темза.

Как да стигнем до Нюпорт

 • Разположен почти директно на юг от Бостън, Нюпорт в съседния Роуд Айлънд е само на час и половина път, ако вземете автобусната линия на Питър Пан от Южна гара. Това ще ви отведе до Gateway Center в Нюпорт, от който можете да се разходите или да вземете автобус до многобройните му забележителности. Тъй като има само няколко автобуса на Питър Пан на ден, които правят това пътуване, ще трябва да планирате малко предварително.
  Като алтернатива, винаги можете да вземете влак до Провидънс, след което да се качите на автобус до Нюпорт оттам. Това пътуване обаче ще отнеме общо около два часа и половина.
 • Шофирането до Нюпорт е друга възможност; това означава, че не сте ограничени от обществения транспорт. От Бостън се насочете на юг по I-93 и след като отминете Куинси, преминете към MA-24. Това ще ви отведе почти по целия път и след като преминете през държавните линии, ще видите табели, които ви насочват към Нюпорт. Тук можете да се разхождате в свободното си време, като се уверите, че ще преминете покрай елегантните имения на Нюпорт и покрай красивия Ocean Drive.
 • Много хора, които искат да посетят Нюпорт от Бостън, предпочитат да направят обиколка с екскурзовод, тъй като това е много удобен начин да разгледате всички основни забележителности, като имението Breakers, Fort Adams и комплекса на църквата Света Мария. С придружаващо ви експертно ръководство ще научите всичко за интересното минало на Нюпорт, а свободното време ви позволява да разгледате града в свободното си време. Вижте отзивите и цените на пътуването.

6. Крейн Бийч, Ипсуич

https://maps.google.com/?ll=42.687401,-70.769600&z=18

(ВИЖ КАРТА)

Ако планирате ден на плажа от Бостън, ще бъдете на по -малко от час от безброй дестинации. Може би един от най -добрите обаче е Крейн Бийч. Разположен точно извън Ипсуич и с изглед към залива Ипсуич, Крейн Бийч е огромна крайбрежна дестинация, обичана от любителите на плажа в Нова Англия. Crane Beach предлага девствени плажове, красиви дюни и дори морски гори. Разходете се по крайбрежната алея от пет мили, насладете се на опакован обяд за пикник или останете за състезанията за изграждане на пясък точно на плажа всяко лято.

Как да стигнем до Крейн Бийч

 • За да стигнете до Crane Beach от Бостън, първо трябва да вземете влак до Ипсуич; те тръгват много редовно от Северна гара. Пътуването отнема около час и след като пристигнете, можете да направите кратко пътуване с такси до Crane Beach или местен автобус, въпреки че те не се движат много често.
 • Друга възможност е да шофирате сами до Крейн Бийч; макар че това означава, че след това можете да разгледате близките забележителности като Рокпорт или Салем, ако желаете, ще трябва да платите доста голяма такса за паркиране на плажа. От Бостън се насочете на север от града по I-93, след което завийте на магистрала Yankee Division, насочена на изток. Искате да следвате това до излизане 20, където след това вземете MA-1A. След като дойдете в Хамилтън, игнорирайте знаците, които ви водят до Ипсуич; вместо това останете на пътя, продължавайки право напред - това ще ви отведе на Crane Beach.

5. Плантация Плимот

https://maps.google.com/?ll=41.939068,-70.626022&z=18

(ВИЖ КАРТА)

Ако сте запознати с ранната американска история, тогава вероятно сте чували за Плимут Рок, мястото, където Мейфлауър пристигна на пътуването на поклонниците от Европа към новия свят. Град Плимут е пълен с история, а една от най -очарователните му атракции е плантацията Плимот. Забележителността е център за възстановяване на жива история и помага на посетителите да изпитат какъв е бил животът през 1627 г. Можете да разговаряте с колонисти, които са живели и работили в Плимут, като ги питате за начина им на живот, храните, които ядат и къде са научили умения. Можете да влезете в малките домове, в които са живели, и дори да вечеряте с традиционните кулинарни изкушения от началото на 17 век. Мейфлауър II, акостирал близо до скалата Плимут, също е под грижите на музея.

Как да стигнем до плантацията Plimoth

 • От Южната гара в Бостън може да отнеме само час и 15 минути, за да стигнете до плантацията Plimoth; директен автобус ще ви отведе по -голямата част от пътя до там. Качете се на автобуса Plymouth и Brockton и слезете 50 минути по -късно в автобусния център P&B. Оттук можете да направите кратко пътуване с такси или 15-минутно пътуване с автобус по връзката Mayflower до атракцията.
 • Малко по -малко от час е малко по -бързо да карате там сами; това означава, че можете да продължите да изследвате Кейп Код, ако искате. Упътванията са ясни; всичко, което трябва да направите, е да излезете от Бостън по I-93, водещ на юг, и да го следвате, докато стигнете до MA3. Това ще ви отведе директно до Plimoth Plantation.
 • Ако искате наистина да се справите с интересната история зад колонията в Плимут, може да искате да направите обиколка с екскурзовод; това ще ви отведе да видите някои от най -важните забележителности на колониалната Америка. Освен че ще видите плантацията, гробището и мястото, където колонизаторите за пръв път са се приземили, историческите възстановки ще оживят събитията пред очите ви. Денят завършва със спирка в Центъра за занаяти, където можете да видите как се използват инструменти, облекло и домакински принадлежности през 1600 -те години. Вижте отзивите и цените на пътуването.

4. Рокпорт

https://maps.google.com/?ll=42.655556,-70.620834&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Само на 65 мили (65 км) северно от Бостън, на нос Ан, се намира град Рокпорт, Масачузетс. Подобно на много крайбрежни дестинации в Нова Англия, Рокпорт е дом на много прекрасни ресторанти с морски дарове, зашеметяващо скалисто крайбрежие и красива природа. Това, което го отличава обаче, е фактът, че Рокпорт е колония на художник от 1800 -те години. Днес това изкуство и култура са живи и здрави и ще имате възможност да обиколите десетки художествени галерии. Независимо дали пазарувате за няколко картини за вашия дом или просто сте ентусиаст, който се интересува да разгледа местни произведения, Rockport е идеалното място за бягство на любителите на изкуството.

Как да стигнем до Рокпорт

 • Тъй като директните влакове се движат редовно между Бостън и Рокпорт, е много лесно да стигнете до артистичния град от центъра на града. Просто се качете на влак на Северна гара и слезете в Рокпорт около час и 15 минути по -късно. Оттук е само на кратка разходка до брега на морето и основните забележителности на града. Тъй като Салем лежи на една и съща влакова линия, ако имате време, винаги можете да спрете и да посетите известния музей на вещиците Салем на връщане.
 • С кола отнема малко под час, за да стигнете до Рокпорт; бихте могли отново да спрете в Салем на връщане или да се отправите към близкия плаж Крейн. От центъра на града тръгнете на север по I-93, след което искате да завиете по магистрала Yankee Division и да я следвате по целия път на изток до Рокпорт.

3. Лозето на Марта

https://maps.google.com/?ll=41.400002,-70.616669&z=13

(ВИЖ КАРТА)

На около 90 мили (145 км) южно от Бостън се намира Martha’s Vineyard, островната дестинация край Кейп Код, която е призната за крайбрежна детска площадка на богатите и известните. Известен като Холивуд Изток, Martha’s Vineyard е абсолютно място, на което можете да се насладите на еднодневна екскурзия от Бостън. Отдихът и природата на открито са основните забавления тук, така че не забравяйте да се отправите към зашеметяващите скали на Аквина, убежището за дивата природа Long Point и многото фарове, които осеяват крайбрежието. Наред с туризъм и плуване, плажовете предлагат възможности за участие в дейности като риболов, конна езда и голф.

Как да стигнем до лозето на Марта

 • Martha’s Vineyard може да е остров, но все пак можете да шофирате до него, тъй като фериботът за кола се движи от Woods Hole. Карайте извън града по I-93 и преминете към MA3, след като отминете Куинси. Продължете да се движите на юг, докато стигнете до Борн, където след това поемете по MA28 до Фалмут. Фериботът е само на кратко разстояние с кола и след като пристигнете в Тисбъри, можете да разгледате с кола Martha’s Vineyard в свободното си време. Като цяло, това трябва да отнеме около два часа.
 • Друг вариант е да направите обиколка с екскурзовод до лозето на Марта. След като пристигнете с ферибот след релаксиращо шофиране до острова, вие сте свободни да разгледате неговите невероятни плажове, магазини и ресторанти в свободното си време. Като алтернатива можете да изберете да се присъедините към тричасово разказано турне, което ще ви отведе до Gay Head Cliffs, Edgartown и Aquinnah, наред с други места. Вижте отзивите и цените на пътуването.

2. Провинстаун

https://maps.google.com/?ll=42.057999,-70.179001&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Разположен в самия връх на Кейп Код, Провинстаун е поредната процъфтяваща художествена колония на плажа. Прогресивните, либерални нагласи отразяват този артистичен дух и Провинстаун определено предлага по нещо за всеки. Въпреки че е възможно да шофирате до Провинстаун, Масачузетс, от Бостън, пътуването е много по -приятно с ферибот. Може да прекарате деня си тук, възхищавайки се на невероятните произведения на изкуството, изложени в местните галерии, можете да отидете да поплувате в залива Херинга, можете да хванете театрално представление през нощта или да тръгнете на експедиция за наблюдение на китове, ако вашият ферибот карането не беше достатъчно време на вода. Провинстаун е известен и с отлични колоездачни пътеки и невероятна гледка към Кейп Код.

Как да стигнем до Провинстаун

 • Най -бързият и живописен начин да стигнете до Провинстаун от Бостън е да вземете ферибот, който ще ви отведе там само за час и половина. Фериботите заминават редовно от кея на Световния търговски център в центъра на града; след като се качите на кея MacMillan, ще откриете, че всички основни забележителности на Провинстаун са само на кратка разходка.
 • Докато шофирането отнема малко повече от около два часа и 15 минути, това означава, че сте свободни да спрете, където и да се чувствате по пътя до там и обратно; посещението на плантация Плимот е особено полезно. За да стигнете до Провинстаун, тръгнете на юг от Бостън по I-93 и го следвайте до Quincy, след което продължете по MA3. В крайна сметка ще стигнете до US-6, по който искате да поемете на изток чак до Провинстаун.
 • Ако търсите релаксиращ и луксозен начин да стигнете до Кейп Код със стил, може да помислите да резервирате високоскоростен ферибот до Провинстаун. Освен че се наслаждавате на фантастичната гледка към хоризонта на Бостън от палубата, портиерът може да ви помогне да планирате пътуването си около Кейп Код, така че да се възползвате максимално от времето си там - независимо дали това е пазаруване, разглеждане на забележителностите или отпускане на плажове. Вижте отзивите и цените на пътуването.

1. Салем

https://maps.google.com/?ll=42.516846,-70.898506&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Дори и никога преди да не сте били в Масачузетс, има голям шанс да сте чували за Салем и съдебните процеси в града, които са се случили през 17 -ти век. Колекционерските предмети за Хелоуин и тематичните музеи са в изобилие и може да се интересувате от посещение на Музея на вещиците в Салем, Музея на подземията на вещиците или разходките на вещици. За по -традиционния посетител определено е важно да отделите известно време за възхищение от архитектурата от 18 -ти век, с която Салем също е известен. В края на 1700 г. Салем е един от най -големите градове в Нова Англия, а райони като квартал Честнат Стрийт, историческия район Макинтайър и историческия квартал Чартър Стрийт предоставят възможност да се видят красиво реставрирани домове от преди повече от два века.

Как да стигнем до Салем

 • Тъй като се намира само на малко разстояние северно от Бостън, изобщо не отнема време, за да стигнете до Салем с обществен транспорт. Всичко, което трябва да направите, е да вземете влак MBTA Commuter Rail от Северна гара в Бостън до Salem Depot. Това пътуване трябва да отнеме само половин час, като влаковете заминават често. След като пристигнете, това е само кратка разходка до всички основни забележителности, като Музея на вещиците в Салем и Музея на подземието на вещиците.
 • Шофирането е друг добър вариант. Странното е, че най -бързият маршрут е и най -кръговият. Тръгнете на север от Бостън по I-93 и изключете, щом стигнете до I-95. След това следвайте този изток до изход 25А, където ще видите знаци, сочещи ви към Салем. Шофирането трябва да отнеме около 40 минути и след като видите Салем, можете да продължите към Artsy Rockport.
 • Ако се интересувате да научите всичко, което трябва да знаете за изпитанията на вещиците Салем, може да искате да направите обиколка с екскурзовод, която ще ви разведе из всички най -известни забележителности на Салем. Освен че ще научите за изпитанията, ще имате свободно време да разгледате Салем в свободното си време, така че можете да спрете за обяд, да пазарувате или да продължите да посещавате многобройните му атракции. Вижте отзивите и цените на пътуването.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: