Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Флорида е една от най -добрите туристически дестинации в Америка. Дом на невероятни плажове, огромни увеселителни паркове и няколко вълнуващи града, е лесно да се види привлекателността на Съншайн Стейт. Докато големите градове като Орландо и Маями са най -добрите места за пътуване, ще пропуснете, ако не разгледате и някои от най -добрите острови във Флорида.

От крайбрежните острови, които са извън пътя, до оживените дестинации, по -близо до Куба, отколкото Маями, това са едни от най -добрите острови, които си струва да посетите, докато сте във Флорида. Изненадващо, всички са достъпни чрез един или повече мостове, необичайно, но фантастично предимство за тези, които идват с кола.

Карта на най -добрите острови във Флорида

10. Ключ Biscayne

https://maps.google.com/?ll=25.690329,-80.165115&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Край бреговете на Маями и на юг от Маями Бийч се намира бариерният остров, известен като Ки Бискейн. Въпреки че е близо до шума и суетата на Маями, това е предимно тих жилищен район. Key Biscayne е фантастично място да се активирате и да се насладите на топлината на Южна Флорида.

Насладете се на три мили бял пясък в Crandon Park или отидете до Bill Baggs Cape Florida State Recreation Area за каяк и обиколка на местния фар. Има и мили павирани пътеки, за да се насладите на дейности като джогинг, колоездене и ролери с изглед към водата.

9. Остров Гаспарила

https://maps.google.com/?ll=26.764271,-82.265427&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Остров Гаспарила е малък бариерен остров на западното крайбрежие на Флорида. Макар и близо до градове като Порт Шарлът и нос Корал, остров Гаспарила може да се похвали с далеч по -спокойна атмосфера. Кръстен на испански пират, който някога е живял на острова, Гаспарила е едно от малкото места, където все още можете да изпитате стара Флорида.

На плажа Бока Гранде, разходете се сутрин и потопете пръстите на краката си в хладната океанска вода. Най -южният край на острова е дом на фара Port Boca Grande, който за първи път беше осветен през 1890 г. Ако се интересувате от наблюдение на птици, тогава разходката по велосипедната пътека Boca Grande определено ще бъде запомняща се.

8. Ключ от Сиеста

https://maps.google.com/?ll=27.275278,-82.552498&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Точно до брега на Сарасота се намира Сиеста Ки, бариерен остров в Мексиканския залив. Голяма част от Siesta Key е бял пясъчен плаж, а неговият обществен плаж с дължина 8 мили е широко признат за един от най-красивите плажове в Съединените щати.

Много хора, които идват в Siesta Key, идват специално за плажа и няма по -добър начин да прекарате деня от това да попиете слънцето и да се потопите в океана. Нагоре и надолу Ocean Boulevard можете да вечеряте в независими заведения за хранене, да вземете напитки в местните барове или просто да пазарувате за сувенири.

7. Ключ Ларго

https://maps.google.com/?ll=25.086500,-80.447304&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Докато се отправяте на юг от Маями и започвате да изследвате Флорида Кийс, един от първите, които ще видите, е Кий Ларго. Като първата голяма спирка във Флорида Кийс, много посетители заобикалят Ки Ларго по пътя си по -на юг. Въпреки това, Key Largo също си заслужава по -дълга спирка.

Ако по -специално се занимавате с гмуркане, тогава Key Largo е абсолютно някъде, където ще искате да прекарате известно време. Насочете се към държавния парк Coral Reef John Pennekamp за гмуркане и гмуркане с шнорхел или се присъединете към обиколка с екскурзовод, за да се отправите по -далеч от брега.

6. Остров Анна Мария

https://maps.google.com/?ll=27.513000,-82.719002&z=13

(ВИЖ КАРТА)

На юг от Тампа и Санкт Петербург е друг бариерен остров във Флорида, известен като остров Анна Мария. За пореден път голямото привличане на Анна Мария е достъпът до красивите плажове. Bradenton Beach и Coquina Beach са две най -добри възможности за всеки, който желае да поплува или просто да построи замъци в пясъка.

Остров Анна Мария също се е опитал да запази голяма част от своята история и архитектура и осигурява усещане за „Старата Флорида“. Посещението на историческото общество на остров Анна Мария може да бъде чудесен начин да научите за тимукуанските индианци, обитавали района, както и за последващите испански заселници.

5. Остров Марко

https://maps.google.com/?ll=25.940556,-81.714722&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Ако вземете мост, водещ от континентална Флорида от Неапол, ще стигнете до остров Марко. Разположен точно на ръба на Евърглейдс, остров Марко е популярно място за обиколки с лодка в Югозападна Флорида. Това е и градски остров, а високите сгради по крайбрежието осигуряват на посетителите и жителите еднакво невероятна гледка към океана.

Островът е обща дестинация за чартъри за дълбоководен риболов, романтични ветроходни круизи и експедиции за откриване на делфини. Разбира се, остров Марко може да се похвали и с някои прекрасни плажове. Южният плаж Марко е известен със своите зрелищни залези, а плажът Тигъртейл е известен със своите черупки. В Tigertail Beach винаги гледайте надолу, защото плажът е осеян с необикновени черупки, които ще искате да добавите към колекцията си.

4. Исламорада

https://maps.google.com/?ll=24.935833,-80.613609&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Приблизително една трета от пътя между Маями и Кий Уест е Исламорада, град, който е технически разположен на няколко различни острова: Ключ за маса за чай, Ключ за плантация и както Долен, така и Горен ключове от Matecumbe. Исламорада понякога се нарича световна столица на спортния риболов и привлича редица сериозни риболовци, както и любители на риболова любители.

Ако предпочитате да се възхищавате на рибите, отколкото да ги ловите, Bahia Honda State Park е популярно място за гмуркане с шнорхел, което се намира точно до магистралата в чужбина. Наблизо, в театъра на морето, можете да плувате с делфини и дори морски лъвове.

3. Остров Санибел

https://maps.google.com/?ll=26.439722,-82.080559&z=13

(ВИЖ КАРТА)

На западния бряг на Флорида, във водите на Мексиканския залив, се намира остров Санибел. Целият бариерен остров е най-доброто място за почивка и е известен като по-тиха, подходяща за семейства дестинация за пътуващите. Плажовете на остров Санибел са зашеметяващи, но не очаквайте девствен, фин бял пясък. Вместо това плажовете се състоят от пясъчни долари и черупки, което означава, че винаги има нещо грандиозно за възхищение точно в краката ви.

Когато не събирате черупки на остров Санибел, можете да направите обиколка на историческия фар на острова или да направите наблюдение на птици в световноизвестния национален убежище за животни J. N. “Ding” Darling.

2. Остров Амелия

https://maps.google.com/?ll=30.615557,-81.453888&z=13

(ВИЖ КАРТА)

В североизточната част на Слънчевата държава се намира остров Амелия, бариерен остров във веригата на морските острови. За пореден път това е остров във Флорида, известен със своите грандиозни плажове. Това е и фантастична дестинация за отдих, която може да се похвали с дейности, вариращи от голф до гребане.

Ако искате и исторически опит за вашето пътуване, не забравяйте да проверите Fort Clinch. Оригиналната крепост все още стои с изглед към плажа, а прилежащият музей е отличен. Най -хубавото е, че около крепостта има няколко мили пешеходни пътеки.

1. Кий Уест

https://maps.google.com/?ll=24.559166,-81.784035&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Може би най -известният остров в цяла Флорида е Кий Уест. Най-южната част на щата, Кий Уест е световноизвестна дестинация, която се гордее с целогодишно топло време, както и с незабравим нощен живот. Независимо дали е януари или юли, можете да очаквате Кий Уест да е в разгара си. Ако сте любител на историята, не забравяйте да разгледате къщата на Ърнест Хемингуей или да разгледате невероятната Малка бяла къща на Хари С. Труман, където президентът обичаше да прави бизнес през зимните месеци.

При залез слънце се отправете към площад Малъри за много изпълнения на живо и страхотна гледка. След това направете своя път към Duval Street за отлични морски дарове и безброй барове, отворени до ранните часове на сутринта.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: