Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Еднодневно пътуване от Сантяго до Валпараисо и Вина Дел Мар

Като столица и финансов център на Чили, Сантяго има какво да предложи. Ако обаче искате да видите различна, по -спокойна страна на Чили, тогава се отправете към брега. Във Валпараисо и Вина Дел Мар ще се запознаете с гледка към морето, а районът е изпълнен с културни забележителности, невероятна кухня и спокоен начин на живот.

От вашия хотел в Сантяго се качете на удобен, климатизиран автобус и потеглете към брега. Пътуването ви превежда през Кюракави и Казабланс, две буйни зелени долини, които сигнализират за идването на лозята. След това, чрез винарни и земеделска земя, показвайки, че стигате по -далеч от столицата на Чили. В крайна сметка ще стигнете до първата от двете основни спирки за деня: Vina del Mar.В този крайбрежен град ще имате възможност да вечеряте и да разгледате популярното казино в града, да видите оригинална статуя на моаи от Великден Острови и се разходете из красивия централен парк в града, наречен La Quinta Vergara. Може да видите зашеметяващите плажове в далечината или да се възхитите на Кастило Вулф, известен германски замък до брега.

Обратно в автобуса, това е само на 15 минути път с кола до съседната дестинация Валпараисо. Това е друг крайбрежен град, но също така има богата история и наследство на изкуството. Много от домовете са боядисани в ярки, смели цветове, а стенописи се намират отстрани на безброй сгради. Можете дори да посетите музея на Пабло Неруда, който е посветен на вдъхновените от морето стихотворения на любовта.

И накрая, има възможност да се качите на фуникулер, който предлага великолепна гледка към Валпараисо, както и към океана. След това се връща към автобуса и обратно към най -добрите хотели в град Сантяго, Чили.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Плоска еднодневна екскурзия със сол на Атакама от Сан Педро де Атакама

Вероятно едно от най -известните места в Чили, солените апартаменти в Атакама просто се молят да бъдат посетени. Огромна площ, която на практика е пустиня, тук няма да намерите пясък; вместо това, това са само мили и мили и мили сол за ясно преживяване от други страни. За щастие е лесно да стигнете от Сан Педро де Атакама - портата към това невероятно място.

В този невероятен район ще посетите възвишените солници на Soncor, както и ще видите луминисцентните ята от фламинго в Националния парк Лос Фламенко и ще бъдете напълно очаровани от буйните тъмни лагуни на Мисканти и Миникейс (13 000 фута над морето ниво). Това е едно от онези пътувания, които са толкова пълни с невероятни неща, за да видите, че няма да можете да спрете да снимате снимки - навсякъде, където се обърнете, е просто красиво.

Когато сте гладни, не се паникьосвайте; има късен обяд в село Сокаир, където ще можете да опитате място от традиционната чилийска кухня - всъщност в стил Атакама - както и да отделите време да разгледате бутиците на Токанао за сувенири и по поръчка на местно ниво - изработени занаяти - както и живописната й камбанария. Дълъг ден е, но е пълен до гредите с невероятни гледки.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Обиколка на националния парк Torres del Paine от Пуерто Наталес

Пътувайте от Порто Наталес и ще бъдете пометени от грандиозния Национален парк Торес дел Пайне. Това е един зашеметяващ национален парк, който няма да искате да пропуснете - и всичко това на едно лесна еднодневна екскурзия от този чилийски град.

Има много неща за гледане и правене на това турне, така че се пригответе да бъдете очаровани всеки момент. Ще видите огромни, извисяващи се ледници, блестящи лагуни и назъбените, покрити със сняг върхове на планината Анд. Как е това за грандиозно?

Пълен с познания за флората и фауната, вашият водач ще ви отведе на едно страхотно приключение в пещерата Милодон, където можете да видите древни сталактити и обезпокоителната формация Дяволски стол, сред много други странни и прекрасни форми. Това е чудесен шанс да научите повече за природни явления като ледени плочи и други геоложки чудеса.

Ще обядвате във вкусен ресторант с гледка към зашеметяващо огледалните води на езерото Пехо и планинската верига Кодилера дел Пайне. Що се отнася до обяд с гледка, този е горе с най -доброто. Определено този вид пътуване, при което има чувството, че елементите от списъка на кофите се отбелязват всеки момент!

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Обиколка на град Сантяго

Разгледайте столицата Сантяго, Чили, на вълнуващо 3 до 4 часово турне. За това кратко време ще можете да видите панорамна гледка към града, изключителни музеи, необичайни магазини за сувенири и някои от най -важните исторически забележителности в Сантяго.

Започнете приключението, като се качите на климатизиран миниван с професионален водач. Първото нещо, което ще видите, е дворецът Moneda, сегашното седалище на чилийското правителство и домът на президента на Чили. След това ще се доближите до невероятния площад Де Армас, централен център в града, който може да се похвали със забележителни структури като Националната катедрала. Докато сте тук на площад Де Армас, можете да разгледате и Централната поща и Музея на националната история.

Следващата спирка на маршрута е Parque Forest, зелен обществен парк, който се основаваше свободно на дизайна на Champs-Elysees в Париж, Франция. Разходете се из буйната зеленина и се полюбувайте на статуите, преди да се отправите към Bellavista, артистичен, бохемски квартал с изобилие от улично изкуство. За да се насладите на спираща дъха панорамна гледка към град Сантяго, обиколката ще ви отведе до върха на Сейнт Лусия, хълм, който предлага гледки както към града, така и към околните планини Анди. Крайната спирка на обиколката е село Лос Гранерос де Алба, дестинация, известна със своите занаяти. Преди да се върнете обратно в хотела си в Сантяго, прекарайте известно време в селото, преглеждайки сувенири и произведения на изкуството, които могат да ви напомнят за времето, което посещавате Чили.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: