Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Ако се отправяте към Австралия, има вероятност вече да мечтаете за топли пясъци и водни вълни; страната е известна със своята плажна култура и наистина няма нищо подобно на мързелив ден, излежаван на плажа в Сидни. Туристическата дестинация е скандалният плаж Бонди - но ако искате истинско преживяване в Сидни, живейте като местен жител и вижте къде излизат сериозно готините хора. Тези плажове демонстрират най -добрия пясък и море на Сидни - от спокойния и прохладен до ханша и централния купон; така че погледнете отвъд туристическия капан и ги опитайте!

4. Плаж Куги

Подобно на (и не далеч от!) Плажа Bondi, Coogee е по-добър избор да срещнете смесица от местни хора и познати пътници. Плажът тук е по -малко претъпкан, гледките са по -добри и е по -малко вероятно да бъдете прекалено таксувани за напитки. Нощният живот обикновено е австралийски, затова донесете смяна на дрехите и ще можете да купонясвате до зори. За да стигнете до плажа Coogee, вземете метрото до кръстовището Bondi и вземете автобус от там.

3. Плаж Бронте

След като бе избран за най -доброто предградие за живеене от целия район на Сидни, Bronte Beach в момента е изключително популярен, с основателна причина! Има много възможности за сърф, като повечето сърф магазини предлагат уроци за начинаещи, така че се възползвайте от възможността да хванете вълна. Обществените барбекюта също са осеяни с плажа, така че вземете няколко бургера и направете един ден. Вземете метрото до Bondi Junction и вземете директен автобус до плажа Bronte.

2. Плаж Тамарама

Иначе известен като Glamourama, този плаж е пълен с най -красивите местни жители и хипстър пътници. Той е близо до плажа Бонди и споделя страхотния пясък и сърф, но има много „по -хладна“ атмосфера и си заслужава да се провери - дори и само за хората, които гледат!

1. Manly Beach

Ако искате плажни дейности, това е мястото, където да отидете. Състезателните турнири по волейбол се провеждат често и независимо дали играете или гледате, денят е страхотен. Най -добрият начин да стигнете до тук е да вземете много живописния ферибот Manly от пристанището в Сидни, което отнема около 30 минути и предлага страхотни гледки през целия път през 7 -милното пътуване.

Така че, ако търсите нещо повече от типичния туристически капан, опитайте един от плажовете по -горе - но не забравяйте, че Сидни е красив град, където и да отидете, и каквото и да изберете - вероятно няма да искате да напуснете някои от предложенията на Сидни страхотни плажове, но се опитайте да избегнете капана на туристите и да избягвате да прекарвате цялото си време в Бонди, да се осмелите да се отдалечите на едно поле и ще видите привидно безкрайно количество невероятни плажове в Сидни. Какъв град…

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: