Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Боракай е тропически рай във филипинския архипелаг. На този малък остров има превъзходни плажове с бял пясък и малко коли, което го прави идеалното място за отдих. Островът е задържан от планина от северната страна, която се спуска към пясъчна ивица земя. На изток ветровитите води са мощни и идеални за водни спортове. На запад е Бял плаж, където ще намерите спокойно сърф, лазурно сини води, барове и ресторанти. Осигурете почивката си в Боракай с перфектния хотел.

7. Henann Lagoon Resort

https://maps.google.com/?ll=11.958488,121.929199&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Най -забележителната характеристика на Hennan Lagoon Resort е басейнът, който си проправя път през целия имот. Басейнът е построен така, че да наподобява лагуна, а многото му водни пътища създават изкуствени острови във вътрешността на курорта. Можете да плувате из целия имот, за да намерите водни елементи, барове за къпане и къси водни пързалки. И вероятно ще трябва да преминете през няколко моста, за да стигнете до стаята си. Хотелът е централно разположен на тънкия остров Боракай. Няколко крачки на запад и ще откриете населен плаж с бял пясък с барове и ресторанти. Направете няколко крачки на изток и ще видите водни спортове, които играят на ветровитата, вълнообразна страна на острова.

Проверете отзивите и цените

6. Boracay Beach Club

https://maps.google.com/?ll=11.967490,121.920517&z=13

(ВИЖ КАРТА)

На малкия остров Боракай през последните години се наблюдава приток на туристи. Можете да пазите в тайна само толкова тропически рай като този толкова дълго. Ако се интересувате от екологичното здраве на острова, тогава Boracay Beach Club е за вас. Този 30-стаен бутиков хотел е собственост и се управлява от едно семейство, което активно служи във Филипинската търговско-промишлена камара за защита на острова, неговата околна среда и култура. Този елегантен, чист и модерен хотел е свързан с местоположението. Ако можете да се отдръпнете от малкия, но девствен басейн, много от най -популярните плажни дестинации на острова са само на няколко крачки от Уайт Бийч. Те включват Уилис Рок, главният площад, Кокоманга, плодовите шейкове на Йона, Клуб Парау и Обама Грил.

Проверете отзивите и цените

5. Jony's Beach Resort

https://maps.google.com/?ll=11.966482,121.921265&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Известен като местните жители като мястото на Джони, вратите на този семеен курорт са отворени от 1985 г., за да го превърнат в един от най-старите бутикови хотели на острова. Джони може да се чувства като у дома си далеч от дома; буквално. Курортът прилича на къща. Ще получите първокласно гостоприемство във Филипино тук, където забавлението на открито никога не свършва. Джони е нетърпелив да ви привлече с парасейлинг, каяк, кайт борд, уиндсърфинг, шнорхел, риболов и обиколки със скрити заливи. Персоналът също иска да ви изпрати преходи, катерене по скали и стени, планинско колоездене и мотоциклетизъм, ако искате да прекарате един ден извън водата. И, разбира се, лесно е да намерите бял пясък и лазурна океанска вода само на няколко крачки от курорта.

Проверете отзивите и цените

4. Област Боракай

https://maps.google.com/?ll=11.962543,121.924080&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Остров Боракай прилича на телефонна слушалка. На север има крушка, увенчана от планина, а в средата има тънка ивица, свързваща тази планина с друга крушка от южната страна. Ще намерите The District Boracay точно в средата на тази тънка ивица. Това ви дава възможности. Вървете на изток, за да ободрите сетивата си с екстремни водни спортове. Вървете на запад, за да намерите бял пясък, спокоен сърф и замразени напитки. Входът на хотела буквално ви отвежда до най -мекия пясък във Филипините. Или изберете да останете в лукса на вашия четиризвезден курорт. Ултрамодерният, пищен имот има наградени ресторанти, невероятно просторни стаи и красив спа център.

Проверете отзивите и цените

3. Боракай на Шангри-Ла

https://maps.google.com/?ll=11.987144,121.907394&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Боракай на Шангри-Ла е отстъпление. Хотелът е разположен на североизточната страна на острова далеч от шума и суетата на Белия плаж. Все още ще получите удивително спокойно сърфиране и красиви плажове на прага си; просто няма да се налага да се занимавате толкова с други туристи. Всъщност Боракай на Шангри-Ла е изграден върху две скрити заливи на плажа за супер ексклузивно изживяване. Този уютен хотел е построен на скала. Всички стаи имат прекрасна гледка към океанските и плажни заливи отдолу, а безкрайният басейн на скалите изглежда така, сякаш водата безпроблемно се влива точно в лазурно синия хоризонт. Този курорт иска да направи първо впечатление. Те са щастливи да ви вземат със скоростна лодка, за да ви закарат с цип до хотелския плаж Puka Shell.

Проверете отзивите и цените

2. Discovery Shores Boracay

https://maps.google.com/?ll=11.971770,121.916420&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Discovery Shores Boracay е идеален, ако искате да се отпуснете на плажа, докато се наслаждавате на напитки, музика, храна и забавление по време на престоя си на Боракай. Хотелът е на плажа. Ще трябва да минете покрай плажен клуб с шезлонги и бар, за да влезете в хотела. И услугата ще ви хареса. Списание Travel + Leisure Magazine класира Discovery Shores Boracay като един от топ 500 хотела в света. Хотелът е нов, чист и модерен. Четири етажа и 88 стаи за гости увенчават девствен басейн. Но вие ще искате да прекарате цялото си време на плажа и в ресторантите на курорта. Неговите луксозни заведения са спечелили награди за азиатска кухня.

Проверете отзивите и цените

1. Бутиков хотел Villa Caemilla Beach

https://maps.google.com/?ll=11.949462,121.930977&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Бутиковият хотел Villa Caemilla Beach е прибран в югоизточната част на острова точно под гара 3. Това ви позволява да избягате от тълпите, но ви дава възможност да се присъедините към битката, ако искате. Просто се разходете 15 минути на север по красивия бял пясък на западен Боракай, за да се присъедините към партито. Плажният клуб на хотела е увенчан с високи палми, за да ви даде сянка и малко изключителност. Намирането в близост до Boat Station 3 ви позволява да скочите на борда на местна лодка до пристанището на кея, за да се насладите на гмуркане, гмуркане с шнорхел и плаване. Перфектен за младоженци и семейства, бутиков хотел Villa Caemilla Beach е перфектната комбинация от релакс и парти.

Проверете отзивите и цените

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: