Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Бутиковият хотел съчетава старомодното, лично внимание и уникални лични нотки на хан или легло и закуска с лукса на голям хотел. Терминът напомня за разликата между пазаруване в малък бутиков магазин и голяма верига кутии. Те са по -малки от стандартен хотел, с максимум около 150 стаи и се стремят да имат индивидуални личности, които правят всеки един напълно уникален.

Тези бутикови хотели се намират по целия свят и могат да подобрят преживяването при пътуване до ново място. Във Флоренция, родното място на ренесансовото движение и един от най -важните в художествено отношение градове в света, тези хотели имат възможност да играят на тези теми и да създадат още по -невероятно изживяване в този древен град.

Независимо дали гостите идват да търсят шик и изискан, модерен и елегантен, или топлите поздрави на изобилно италианско семейство, което чака да добави още членове, има големи възможности в бутикови хотели на Флоренция да открия точно това. Ето един поглед към някои от най -популярните избори на тези забавни и еклектични хотели, които могат да бъдат идеалното допълнение към всяко пътуване до Флоренция:

7. JK Place Firenze

https://maps.google.com/?ll=43.772827,11.249746&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Старото среща новото в този елегантен бутиков хотел. Стаите варират от двойни до апартаменти и дори мезонет и „главна стая“. Стилът тук е спечелил златната награда Conde Nast и се чувства луксозен и стилен със специално внимание към по-старите архитектурни мебели, съчетани с ултрамодерни тела и мебели. Приземният етаж е неокласически, насочващ Одри Хепбърн, а салонът под наем е поп арт, пресъздаващ подземната парти сцена на Анди Уорхол. Стаите в JK Place Firenze не са бисквитки, но се различават по цвят и обзавеждане в зависимост от това, което е най-добро за стаята, като същевременно поддържат подобен стил на останалите. Компютри с плосък екран са налични във всяка стая за използване в интернет.

Проверете отзивите и цените

6. Палацо Маняни Ферони

https://maps.google.com/?ll=43.769024,11.245962&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Този ренесансов Палацо се стреми да накара гостите си да се чувстват като кралски особи и е ограничил настаняването им до дванадесет луксозни апартамента. Това е дворец от шестнадесети век, който е запазил цялото си великолепие от периода и е спечелил както награди, така и исторически сертификат за съхранение. Функциите на всеки апартамент варират, от хора до романтични младоженци до семейства. Всички обаче са добре дошли да се включат в панорамната тераса, за да видят великолепието на Флоренция. Мястото служи и като място за сватба и може да помогне на гостите да планират своя специален ден в къщата.

Проверете отзивите и цените

5. Хотел L'Orologio

https://maps.google.com/?ll=43.773441,11.250273&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Този бутиков хотел във Флоренция е издънка на веригата бутикови хотели Why The Best. Това им дава предимството да знаят какво искат гостите, като същевременно остават верни на единствената по рода си естетика, която предлага бутиков хотел. Тъй като orologio означава часовник на италиански език, бутиковият хотел с тематика на времето предлага много различни сложни детайли за часовниците и часовникарството. Стаите са прости, модерни, елегантни и минималистични. Те варират от младши апартаменти до по -добри, някои с изглед, а други без.

Проверете отзивите и цените

4. Il Guelfo Bianco

https://maps.google.com/?ll=43.776520,11.257032&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Изтъркан шик и артистични елементи украсяват всяко кътче на тризвездния Il Guelfo Bianco. От открити, вековни тухлени акценти до облицовани с плочки стенописи, в сградата от петнадесети век има нотка на прищявка и артистичен усет. Първоначално хотелът е бил дворец и са запазени както красотата, така и историческият контекст, като същевременно са добавени съвременни удобства, както и голяма колекция от модерно изкуство към сградата. Задължително място за любителите на изкуството.

Проверете отзивите и цените

3. Хотел Firenze Number Nine

https://maps.google.com/?ll=43.774155,11.253205&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Хотел Firenze Number Nine нарича себе си хотел хамелеон и се стреми да бъде перфектното изживяване за много различни видове гости, от двойки до бизнес пътници. Има три стила стаи, от семейни до бизнес до меден месец. Те предлагат чудесно местоположение, в непосредствена близост до параклисите на Медичи, здрав и приветлив бар и салон и са превърнали хотела си в галерия, празнуваща художествената история на този невероятен град.

Проверете отзивите и цените

2. Антика Торе ди Виа Торнабуони

https://maps.google.com/?ll=43.769787,11.250758&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Да останеш в къщата на кулата на Торнабуони ще се почувстваш като да останеш в замък с разкази. Този дом от тринадесети век е построен в началото на 1200 -те години и е имал важна роля в историята на Флоренция през няколко исторически периода. Стаите са разнообразни и очарователни и варират от по-скромните стаи във флорентински стил до луксозни апартаменти с балкони, библиотечни стаи и др. Неговият великолепен дизайн го прави популярно място за сватби и събития, които те ще планират и обслужват вътрешно.

Проверете отзивите и цените

1. Хотел Дейвид

https://maps.google.com/?ll=43.762978,11.272446&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Усещането за семейство приветства всеки гост на хотел David. Този хотел се гордее с историята си. Сградата започва като селско имение извън Флоренция, докато през 1950 -те не е променена на хотел. Настоящото семейство, което го притежава, е от третото поколение собственици и те го обзаведоха отново като очарователен италиански селски дом. Формулата за техния успех работи, тъй като те са получатели на награди за избор на пътници от TripAdvisor в продължение на пет години подред.

Проверете отзивите и цените

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: