Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Планирането приключи, вашата вихрова сватба започна и меденият ви месец е на път да започне. Къде ще отидете, за да прекарате това специално време? За тези, които са заседнали, следният списък ще ви даде вкус на най -популярните дестинации, заедно с няколко по -малко „модерни“ места, които имат големи възможности.

8. Напа Вали, Калифорния

За тези, които търсят тиха почивка, Napa Valley е чудесен вариант да се помисли. Научете изкуството на винопроизводството в стотиците лозя, които притежава долината Напа. Има както мащабни, така и бутикови винарни, които да вземете предвид. Можете да разгледате долината Напа с велосипед, за да се насладите на красивия пейзаж на Калифорния. Не забравяйте кошницата за пикник!

7. Голям каньон

https://maps.google.com/?ll=36.099998,-112.099998&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Величественият Гранд Каньон от години е популярно място за семейна почивка. С пиковия си сезон от май до септември, Гранд Каньон има дейности като туризъм, рафтинг и хеликоптер. Настанете се в хотел El Tovar за истинско преживяване в Гранд Каньон.

6. Гърция

Средиземноморски вариант е красивата Гърция. Посетете градове като Атина, Крит и Санторини и разгледайте древни обекти и архитектурни чудеса. Изпълнена с история и красота, Гърция предлага луксозни курорти, музеи и 752 термопружини.

5. Хавай, САЩ

Много младоженци пътуват до Хаваи за страхотните пакети за меден месец и тропическия климат. Можете да изберете да останете на The Big Island, Oahu, Maui, Kauai или Lanai. Всеки от тези острови ще донесе красиви води, примамливи вълни и изящни залези. Хавай е чудесно място за пътуване по всяко време на годината.

4. Аруба

https://maps.google.com/?ll=12.505997,-69.976608&z=13

(ВИЖ КАРТА)

За младоженците, които искат да се отпуснат през деня и да купонясват през нощта, Аруба е мястото да бъде. С прекрасно време през цялата година, тази дестинация е чудесна за всеки сватбен сезон. Плажовете, ресторантите, нощните клубове и казината правят Аруба забавно място за почивка.

3. Свети Йоан

С притежание на един от най -добрите плажове в света, Сейнт Джон е изключителен за туристи и младоженци. Заможните туристи правят този остров известен като „Бевърли Хилс на Карибите“, но не позволявайте това да ви възпира, ако сте съобразени с бюджета. Този остров е известен със запазената си природна красота и притежава много атрактивни плажове.

2. Флоренция, Италия

Романтиката е темата на меден месец във Флоренция, ако решите да се отправите към чужбина. Най -многолюдният град в Тоскана и разположен на река Амо, този красив град е известен със своето изкуство, религиозна архитектура, градини и театри. Изобилието от пазаруване и чудесна храна ще направят една страхотна ваканция за меден месец.

1. Орландо, Флорида

Орландо е място, където младоженците идват да продължат своята приказка. Една от най -популярните ваканционни дестинации в света, Орландо е домът на Walt Disney World Resort и Universal Orlando Resort, като и двете могат да ви доставят забавно изживяване на меден месец.

Меден месец е специално време за вас и вашия нов съпруг. Има много опции, така че отделете време и планирайте меден месец, който наистина ще се погрижи за вас и вкусовете на вашия съпруг.

Хедър Джонсън е писател за Honeymoon Destinations, водещият онлайн ресурс за планиране на меден месец.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: