Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Преглед на най -популярните еднодневни обиколки в Боливия

Целодневна обиколка на Uyuni Salt Flats

Боливия е известна с много неща, но никое не е толкова сюрреалистично и толкова вълшебно, колкото солените й плочки. Естествените солници се появяват, когато земята е покрита със сол, както и други минерали, и създават повърхност, която изглежда сякаш е покрита със сняг. Ослепителната бяла повърхност затруднява преценката на разстоянието или дълбочината, поставяйки сцената за някои наистина забележителни снимки. На целодневна обиколка на солените апартаменти Уюни ще имате възможност да разгледате това природно чудо, както и някои от най -добрите съседни атракции.

Това невероятно турне започва в едно от най -завладяващите в света влаково гробище, място, където са оставени първите локомотиви в Боливия, ръждясали в елементите. Това е зловещо изживяване и създава фантастични снимки. След това разгледайте малкото село на Колчани, където ще намерите много от миньорите на сол и техните работилници. И накрая, време е за самите солници.

При Солни апартаменти Uyuni, можете да усетите колко огромна наистина е тази осолена шир. Можете също така да проверите така наречените очи на солта, където водата изтича от дупки в осолената земя поради натрупаното налягане. Ще влезете в хотел, направен изцяло от сол, и след това ще вечеряте на място, наречено Рибен остров, или Инка Хуаси, който се намира точно в центъра на апартаментите. Има дори възможност да видите вкаменени корали и да тръгнете на кратко екскурзоводско пътуване през гигантски кактуси и скални образувания.

Насочете се към основата на огромното, поразително Вулкан Тунупаи съберете групата си, за да направите няколко снимки със солниците във фонов режим. Като последно удоволствие от грандиозния ден, гледайте залеза от Salar of Uyuni, преди да се върнете към хотелите си в и около Uyuni.

Проверете цените и наличността

Планински велосипеден тур на Road Road от Ла Пас

Боливийската столица Ла Пас е най -високата столица в света и предлага безброй музеи и исторически забележителности, които си струва да бъдат разгледани. Въпреки това, тези с адреналин, преминаващ през вените, може също да знаят, че Ла Пас е заобиколен от планини и че това е място от световна класа за екстремни и приключенски спортове. Един от най -невероятните и незабравими начини да преживеете прилив на живот е карането на велосипед през Пътят на смъртта от Ла Пас с това невероятно колоездене.

От Ла Пас се запознайте с вашите експертни водачи и потеглете La Cumbre, което в превод означава „Срещата на върха“. Преди епично колоездене започва, направете няколко снимки на буйната зеленина, зелените планини и ниските облаци. В края на краищата, самото спускане ще бъде твърде бързо и твърде вълнуващо, за да позволи чести снимки. След това е време да се приготвите за каране надолу Камино де ла Муерте, или Пътят на смъртта. В продължение на близо 65 км (40 мили) ще следвате своя водач спускане с колело, слизайки на почти 3 6000 метра (12 000 фута) по това, което е широко известно като най -опасното спускане с колело в света.

Имайте предвид, че ще имате няколко възможности да спрете, да пиете вода, да зареждате с гориво и да се възхищавате на гледките на вашето пътуване. Ще бъдете изпълнени с адреналин, докато се възхищавате на стръмни кацания по време на части от пътуването, да не говорим за ревящите звуци на водопади, които ще минете.

За по -малко време, отколкото бихте очаквали, ще пристигнете с велосипед до село Йолоса и красивото La Senda Verde Ecotourism Resort. Отделете малко време тук, за да се отпуснете с топъл душ или няколко обиколки в освежаващия басейн. Пейзажът ви тук включва буйни пейзажи в джунглата и спасени диви животни. След усилията ви върху мотора е идеалното време за зареждане с гориво и ви очаква вкусен бюфет. Обиколката ви завършва с опции, които ви позволяват да прекарате нощта в La Senda Verde Ecotourism Resort или да се върнете обратно към La Paz.

Проверете цените и наличността

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: