Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Тулум е добро място да се свържете с вътрешните си маи. Той е бил важен град със стени за маите по време на Колумбия. За съжаление маите в Тулум оцеляха само около 70 години след испанското завладяване. Тези древни руини на маите са основна причина да посетите Тулум. Фантастичните плажове, с вълни от измиването на брега на Карибско море, са още една причина да посетите този град на маите Ривиера в югоизточната част на Мексико. Най-добрите места за престой в Тулум са екологично чисти, някои граничат с джунглата и небрежно шикозни, но луксозни едновременно.

7. Хотел Азулик

https://maps.google.com/?ll=20.178789,-87.445671&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Доста адски невероятно е как ще опишете хотел Azulik, спа център и еко-курорт на маите, разположен върху археологически обект на маите в Тулум. Прекрасни гледки от океан. Страхотни разходки в джунглата. Сламени покриви, които вярват в лукса, който ще намерите във вашата палатка. Вашата собствена частна вила - хотел Азулик има 15 от тях. Спокойно изживяване без телефони, които да ви разсейват - няма и електричество. В този курорт само за възрастни можете дори да изпитате ритуали за детоксикация на маите в спа центъра.

Проверете отзивите и цените

6. Алая Тулум

https://maps.google.com/?ll=20.145334,-87.460060&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Никога не бихте хванали Фред Флинстоун, нашия любим праисторически човек, да тренира на бягаща пътека. Може би е отседнал в Alaya Tulum, където оборудването за тренировки е направено от естествени материали от времето на Фред. Като допълнителен стимул, оборудването е разположено на плажа с изглед към Карибско море. Този екологичен курорт предлага и уроци по йога (Фред: палци надолу), медитация по изгрев и уроци по кайт сърф (Фред: палци нагоре). Гостите се радват на мекия пясък на частния плаж.

Проверете отзивите и цените

5. Вила Пескадорес Тулум

https://maps.google.com/?ll=20.205757,-87.431984&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Тъй като Тулум е рибарско селище, е подходящо хотел на плажа да се нарича Пескадорес или рибарски плаж. Екологичната вила Pescadores Tulum разполага с 18 бунгала, декорирани в непринудено елегантен стил. Имайте предвид, че екологично чистият означава, че климатикът е включен само през нощта. Но това е ОК, ще прекарвате по -голямата част от времето си на открито, дрямкайки в пъстър люлеещ се хамак сред палмите, разхождайки се по плажа с бял пясък или гребейки в Карибите. Това е релаксация в най -добрия случай.

Проверете отзивите и цените

4. Ахау Тулум

https://maps.google.com/?ll=20.151857,-87.457840&z=13

(ВИЖ КАРТА)

В допълнение към спокойната атмосфера, Ahau Tulum носи нотка на Индонезия в Карибите със стаите си в стил Бали. Този хотел на първа линия предлага 23 стаи с изглед към океана или градината. Някои стаи споделят градини и душове на открито, докато други имат сводести тавани, за да допълнят атмосферата. Сестра на хотел Alaya Tulum, Ahau Tulum е специализирана в плажни сватби, където булката и младоженецът казват, че обетът им е без обувки. Малко любопитни факти за вас: хотелът е кръстен на бога на слънцето на маите Кин Ахау.

Проверете отзивите и цените

3. Secret Garden Tulum Hotel

https://maps.google.com/?ll=20.211090,-87.467484&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Почти всеки има своя тайна градина, място, където може да се оттегли. В Secret Garden Tulum Hotel градината не е толкова тайна, но буйната й растителност, обграждаща удобни външни мебели, я прави чудесно място да се отпуснете и да се отпуснете след ден на разглеждане на забележителности. Тайната може да е в нейното местоположение на тиха улица в центъра на Тулум, с плажове и руини на маите на по -малко от четири мили. Хотелът се гордее само с осем просто декорирани стаи, с атмосфера, която гостите описват като очарователна.

Проверете отзивите и цените

2. Бутиков хотел La Zebra Colibri

https://maps.google.com/?ll=20.145611,-87.459663&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Има интересна история за бутиковия хотел La Zebra Colibri. Четирима моряци оцеляха при ужасяваща корабокрушение край брега. След като изплуваха в ашир, видяха зебра, която плува на брега и тича в джунглата; те кръстиха мястото Ла Зебра. Хотелът е разположен в джунгла, почти сякаш е свален от въздух. От едната страна има океан; от друга, джунгла. Хотелът се описва като „плажен шик“, с което е трудно да се спори. Този хотел с 24 стаи разполага с басейн на плажа.

Проверете отзивите и цените

1. Енкантада Тулум

https://maps.google.com/?ll=20.140366,-87.461388&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Encantada Tulum отговаря на името си в очарователна джунгла и плажна атмосфера, където романтиката все още живее. Кабаните съдържат осем луксозни стаи, които изглеждат почти засенчени от високите палмови дървета, които обграждат хотела. Всички стаи са декорирани с местно изкуство, но само стаите на първите етажи са с климатик; лекият бриз поддържа горните етажи хладни. Това е добро място за престой в Тулум за двойки, тъй като не се допускат деца под 12 години. Помолете хотела да организира за вас романтична вечеря на плажа.

Проверете отзивите и цените

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: