Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Представете си, че седите на балкона на хотела си и отпивате сутрешното си кафе, докато гледате Алпите и долините, доколкото можете да видите. Можете също така да се насладите на изискано бяло австрийско вино в ултрамодерен висок етаж, затворен със стъкло. Или, ако предпочитате, коктейли в хотел, който съчетава традиционното с модерното.

Какъвто и да е вашият избор, Австрия има невероятен хотел, който ще ви подхожда идеално. Едно нещо със сигурност, с Алпите като драматичен фон, ще пиете в прекрасна гледка към Алпийски региони, където и да отседнете в Австрия. О, и карането на ски също не е твърде овехтяло.

11. aDLERS Hotel Innsbruck

https://maps.google.com/?ll=47.266014,11.401399&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Гледките на aDLERS Hotel Innsbruck са също толкова страхотни отвън, колкото и отвътре. Това е така, защото страхотната природа на открито се отразява в стъклото, което съставлява най -високата сграда в Инсбрук. Всичките 75 стаи за гости, разположени на 12 етажа, имат панорамна гледка към Алпите и Инсбрук. Стилът, както отвътре, така и отвън, е съвременен, но историческата част на града е само на минути пеша. Декорът на стаята е модерен и минималистичен; не отклонява пейзажа точно пред прозореца ви. След един ден по склоновете се насладете на невероятна гледка, докато се наслаждавате на масаж или сауна.

Проверете отзивите и цените

10. Austria Trend Hotel Schloss Lebenberg

https://maps.google.com/?ll=47.452854,12.381097&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Austria Trend Hotel Schloss Lebenberg предлага супер изглед към Кицбюел повече от 400 години, въпреки че е хотел едва от 1967 г. Гостите могат да отседнат в 130-годишната кула или в по-нова сграда. Каквото и да са всички стаи са напълно модерни. Гостите се вълнуват от ски-много шампиони от световна класа идват от Кицбюел-но те се възхищават още повече за 46-метровия басейн (151 фута). Басейнът, който побира почти 70 000 галона вода, предлага 360-градусова гледка към невероятна природа.

Проверете отзивите и цените

9. Хотел „Шафбергшпитце“

https://maps.google.com/?ll=47.776188,13.433662&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Забравете таксито, когато отседнете в хотел Schafbergspitze, разположен на върха на планината Шафберг. Вместо това, освен ако не искате да се изкачите на планина, пренасяйки багажа си, вашият начин на транспорт ще бъде парна железопътна железопътна линия. Влакът отнема 35 минути, за да се изкачи по най -стръмната австрийска железопътна линия от Сейнт Волфганг. Веднъж на върха гледката от този семеен хотел е просто грандиозна. 29 -те стаи са просто декорирани. WiFi не се предлага, но защо бихте искали да прекарвате време онлайн в тази великолепна обстановка? Имайте предвид, че хотелът приема пари в брой само за нощувка и хранене.

Проверете отзивите и цените

8. Хотел Бристол Залцбург

https://maps.google.com/?ll=47.803204,13.043781&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Хотел Бристол е място, където елегантността среща вековните традиции и история. Някога притежаван от благородници, дворецът датира от 1619 г., когато архиепископ полага крайъгълния камък в днешния исторически и културен център на Залцбург. Хотел Бристол е бил дом далеч от дома си както за роялти, така и за известни личности, от император Франц Йосиф до актьорския състав The Sound of Music. Обзавеждането на менструация придава аура на елегантност; стаите за гости имат полилеи. Някои врати са оригинални.

Проверете отзивите и цените

7. Interalpen-Hotel Tyrol

https://maps.google.com/?ll=47.329842,11.124098&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Interalpen-Hotel Tyrol прилича повече на морски курорт, отколкото на алпийски курорт. Тоест, докато не вдигнете поглед. Плажните курорти, с техните големи открити басейни и чадъри, не са заобиколени от гори или нямат планини в далечината. Но Interalpen-Hotel Tyrol го прави. Едно време, най -големият хотел в Алпите, хотелът е сграда с триъгълна форма, която побира 600 легла. Сградата с форма А има три етажа от всеки край, издигащи се на шест етажа отгоре. Разположен в олимпийския регион Зеефелд, хотелът може да се похвали с един от най -големите уелнес центрове в Алпите.

Проверете отзивите и цените

6. Гранд хотел Wien

https://maps.google.com/?ll=48.202015,16.372040&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Гранд хотел Wien е първият луксозен хотел във Виена, открит през 1870 г. За обслужване на богатата висша класа, хотел Belle Époque е бил домакин на Йохан Щраус II, когато той празнува 50 години композиране през 1894 г. След това идва Втората световна война. Той беше окупиран от съветските войски през десетилетието след войната и от Международната агенция за атомна енергия повече от 20 години след това. Той се връща към хотелския си статус през 1989 г. Хотелът е подложен на ремонт, включително възстановяване на оригиналната му фасада.

Проверете отзивите и цените

5. Schloss Fuschl

https://maps.google.com/?ll=47.808567,13.255728&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Ще си помислите, че сте стъпили в приказка, когато отседнете в Schloss Fuschl, замък, построен през 1450 г. Разположен на залесен полуостров на езерото Фушл, той по-късно се превръща в частна резиденция и след това дом на високопоставен нацист. Хотелът разполага със 110 стаи, включително седем апартамента кула. Апартаментите са украсени с картини на Стари майстори. Дори ако сте отседнали в стая, можете да видите творбите на Старите майстори в обществени зони. Хотелът разполага с колекция от ретро автомобили, които можете да шофирате.

Проверете отзивите и цените

4. Хотел Aqua Dome, Лангенфелд

https://maps.google.com/?ll=47.069721,10.964409&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Отпуснете притесненията си, като се отпуснете в термален басейн в хотел Aqua Dome в Лангенфелд. Хотелът разполага с два вътрешни басейна, отопляеми с термална вода или можете да се отпуснете в един от откритите басейни и спа, докато се наслаждавате на алпийските пейзажи. Този луксозен хотел се отличава с иновативна архитектура, включително структура, наподобяваща тийпи в близост до откритите басейни. С 200 стаи, предишните гости казват, че хотелът прави чудесно оттегляне на двойки, но също така предлага детски клуб за семейства с деца.

Проверете отзивите и цените

3. Софител Стефансдом, Виена

https://maps.google.com/?ll=48.212734,16.379826&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Виена често се разглежда като много традиционен град. Вероятно това е последното място, където бихте очаквали да намерите авангарден стъклен небостъргач. Това място би било Sofitel Stephansdom, което воня на модерност навсякъде. Историческото обаче не е забравено, тъй като трябва само да погледнете през прозореца, за да видите историческия район на Виена и Дунавския канал. 182-те стаи на хотела са изпълнени в бяло, сиво или черно, отново с модерно обзавеждане, което допринася за авангардното му усещане. Хотелът, често описван като бляскав, е открит през 2010 г.

Проверете отзивите и цените

2. Гранд хотел Цел Ам Зее

https://maps.google.com/?ll=47.323990,12.801227&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Да останеш в Grand Hotel Zell Am See означава да се върнеш в епоха на цивилизованост и култура: Belle Époque. Сградата от края на 19 век отразява величието на епохата в живописното крайбрежно езеро на брега на езерото Цел. Хотелът със 130 стаи разполага с закрит басейн в римски стил, както и уелнес спа център. С австрийските Алпи като фон, този австрийски хотел прилича на истинска страна на чудесата през зимата. Хотелът е подходящ за семейства, като децата получават собствен халат и специален клуб само за тях.

Проверете отзивите и цените

1. Хотел Nidum Casual Luxury Hotel

https://maps.google.com/?ll=47.311962,11.147946&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Уелнесът би трябвало да е лесен, ако отседнете в луксозния хотел Nidum Casual, където великолепната природа допринася за усещането ви за спокойствие. Гледайте гледката от външния безкраен басейн или от стаята си с изглед към селата на платото Зеефелд и винаги на планина на заден план. Многоетажният хотел, разположен на хълм, има един от най-големите минерални извори в Австрия със сауни, парна баня и закрит басейн. Всичко това ще осигури добре дошло облекчение, след като прекарате един ден ски по олимпийски писти.

Проверете отзивите и цените

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: