Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Може би искате да научите тангото, танца на любовта, изобретен в Буенос Айрес. Или може би бихте искали да вечеряте с аржентинско говеждо, докато отпивате хубаво вино. Или може би просто искате да сте обикновен стар турист, изпробвайки всички забележителности и звуци, които този велик град може да предложи. Един от най -старите колониални градове в Южна Америка, Буенос Айрес е основан от испанците през 1536 г. Това означава, че има много история за поглъщане в столицата на страната.

Разбира се, ще ви трябва място за престой в Буенос Айрес, докато разглеждате този град на Рио де ла Плата. Буенос Айрес има забележителни хотели, вариращи от тези в очарователните преустроени имения Belle Epoque до съвременния модернистичен и минималистичен стил.

7. Бутиков хотел Vain

https://maps.google.com/?ll=-34.583759,-58.424934&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Бутиковият хотел Vain излъчва благодатта и очарованието на един по -стар Буенос Айрес. Построен през 1900 г. по време на епохата Belle Epoque, хотелът поддържа очарованието на „casas chorizos“ или „колбасни къщи“ - къщи с вътрешен двор от едната страна и всички стаи, подкрепящи линията на имота. Интериорните врати обикновено имаха прозорци. Този 15-стаен бутиков хотел е реставриран до дървени подове и старомодни врати. Стаите обаче са с модерен интериор, а на терасата на последния етаж има хидромасажна вана.

Проверете отзивите и цените

6. Паласио Духау, Буенос Айрес

https://maps.google.com/?ll=-34.588989,-58.385376&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Когато Луис Духау построи двореца си през 1934 г. на Алвеар Роуд, това беше УЛИЦАТА в Буенос Айрес. Тази неокласическа сграда е била в непосредствена близост до имението за възраждане на Тюдорите, построено през 1900 г. Заедно те в крайна сметка ще станат Palacio Duhau, едно от най -добрите места за престой в Буенос Айрес. Дворецът е обявен за Национален исторически паметник през 2002 г., годината на реставрация и обновяване, за да стане хотел. Това е една от малкото сгради „Porteño“ (старо име за жителите на Буенос Айрес), останали в града.

Проверете отзивите и цените

5. Duque Hotel Boutique & Spa

https://maps.google.com/?ll=-34.588791,-58.421101&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Не всеки ден можете да останете в президентски разкопки, което е едно нещо, което прави Duque Hotel Boutique & Spa толкова специален. Този хотел във френски стил някога е бил частен жител на президент на Аржентина. Елегантният хотел с 14 стаи е разположен на улица с дървета в артистичния квартал на Буенос Айрес в Палермо Сохо. Това е хотел само за възрастни, което го прави идеален за двойки на романтичен престой. Освен места за настаняване, хотелът предлага СПА център с пълно обслужване и открит басейн в интимната градина. Гостите дават високи оценки на Duque за закуската му.

Проверете отзивите и цените

4. Хотел Alvear Palace, Буенос Айрес

https://maps.google.com/?ll=-34.587761,-58.389042&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Няма как да не се почувствате специални в хотел Alvear Palace, когато ви поздравява портиер с официално облекло. Този хотел Belle Epoque излъчва елегантност и чар в луксозния квартал Recoleta. Построен е от бизнесмен, който иска да внесе елегантността на Франция в родния си град Буенос Айрес. Считан за един от най-добрите хотели в града, той е бил домакин на гости от световни лидери до холивудски знаменитости, но в същото време е подходящ за семейства. Допълнително предимство: страхотна гледка към града.

Проверете отзивите и цените

3. Хотел Fierro Буенос Айрес

https://maps.google.com/?ll=-34.578808,-58.435265&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Хотел Fierro в Буенос Айрес се смята за „изживяване за отворени, любители на храната“. Може би с отворено мислене означава да се поддавате на изпробване на различни храни - Fierro е известен като „хотелът на гастрономите“ с готвач, който определя темпото на хранителната сцена в града. Неделната закуска - само резервация - се счита за най -пищната в Буенос Айрес. Уникален фонтан излива вода в отопляемия басейн на покрива, който е предназначен за сериозни шезлонги, а не за плувци. Терасата предлага панорамна гледка към града.

Проверете отзивите и цените

2. Хотел Casa Calma

https://maps.google.com/?ll=-34.596294,-58.379932&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Името казва всичко: Casa Calma се превежда като „спокойна къща“, подходяща за хотел, който се грижи за вашето здраве. Един от първите хотели, които възприемат уелнес концепцията, всички стаи са оборудвани с хидромасажни вани; луксозните стаи имат сауни. Баните са снабдени с естествени тоалетни принадлежности и - въплъщение на лукса - машини за затопляне на кърпи. Стресът, стресът изчезват и не се връщайте друг ден! Описан като еко-шик, хотел Casa Calma разполага с мебели, изработени от рециклируеми материали; подовете са от бор.

Проверете отзивите и цените

1. Бутик на хотел Mine

https://maps.google.com/?ll=-34.591064,-58.428894&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Не правете грешка за това; Boutique Mine Hotel не е вашият хотел в класически стил. Това е отличен дизайнерски хотел с модернистичен облик. Смята се също за минималистичен, изработен от открит камък и бетон. Естествените елементи са внесени вътре, включително 20 -те стаи на хотела. Стаите за гости имат прозорци от пода до тавана, което според някои причинява липса на личен живот. Отвън водопад захранва потапящ басейн. Самотните туристи могат да се чувстват в безопасност, като пият коктейл тук, тъй като бистрото е отворено само за гости.

Проверете отзивите и цените

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: