Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Преглед на най -популярните еднодневни обиколки в Аржентина:

Целодневна обиколка до водопада Игуасу

За много от посетителите, отседнали в Пуерто Игуасу, има една основна атракция в маршрута: Невероятният водопад Игуасу. За да се възползвате максимално от тази спираща дъха природна атракция, обиколка с екскурзовод може да бъде полезна. Ще изпитате множество гледни точки, отлични възможности за туризъм и възможност да видите водопадите по начин, който малко посетители някога имат възможност да направят.

Целодневното приключение започва от вашия хотел в Пуерто Игуасу, където ще пътувате с професионален местен водач до водопада Игуасу. Докато тези водопади пресичат границата на Аржентина и Бразилия и са известни с името Фос до Игуасу от бразилската страна, това турне се фокусира върху красотата на аржентинските водопади. Качете се на борда на влака на гората, който ще ви отведе близо до самите водопади и ще предложи невероятни гледки.

Това е шансът за вас да обиколите независимо и да определите как най -добре да видите водопадите Игуасу със свободното си време. За някои е идеален лек поход с много възможности за фотографиране близо до върха на водопада. За други може да е желателно нещо по -предизвикателно. Можете например да откриете надвеса, известен като Дяволското гърло, или Гарганта дел Диабло. Когато реката започва своето спускане, ще имате великолепна гледка чак до Бразилия.

Мили пешеходни пътеки привличат и те са ясно обозначени за дължина и трудност. След като сте вдигнали апетит, можете да се напълните в един от ресторантите, разположени в парка Iguazu Falls. Ако решите да вечеряте на маса за пикник и продължавате да се наслаждавате на гледките, не се изненадвайте, ако към вас се присъединят местни екзотични птици, които наричат района дом. Отпуснете се по пътя обратно към Пуерто Игуасу, знаейки, че почивката е заслужена след един ден на проучване.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Еднодневно пътуване от Ел Калафате до ледника Перито Морено

Ел Калафате е известен като порта към националния парк Лос Гласиарес, което го прави най -добрата домашна база за фотографите, тези, които търсят приключения и всеки, който иска да види някои от най -невероятните пейзажи в света. Еднодневното пътуване до ледника Перито Морено ще бъде обиколка на живота за всички участници.

Насладете се на пикап направо от хотела си и след това започнете да се любувате на невероятната природа навсякъде около вас, докато се возите от Ел Калафате до Национален парк Лос Гласиарес. Ледените върхове се очертават напред, а заснежените острови са като бижута в далечината. Когато пристигнете в парка, е време да видите отблизо ледника, известен като Перито Морено. Кратко изкачване ще поеме точно до огромните стени на ледника, които стоят на зашеметяващите 60 метра (200 фута) височина. Има няколко гледни точки, но внимавайте за напукване на лед, което сигнализира, че парче от ледника може да е готово да изплува всеки момент.

Друг начин да се насладите на несравнимата природа в националния парк Los Glacieres е едночасовият круиз. Ще видите Перито Морено от нова гледна точка и това може да ви помогне да разберете истинската огромност на този световноизвестен ледник. Вие ще плавате точно до айсбергите, когато се приближавате до ледника, превръщайки това в изживяване, което никога няма да забравите. Обратното пътуване обратно до Ел Калафате е още един шанс да се любувате на гледката към ледниковия парк от прозореца си, докато се връщате назад и се наслаждавате на карането, а обиколката завършва точно във вашия хотел за максимално удобство.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Еднодневно пътуване от Ел Калафате до Националния парк Торес дел Пайне

Ако попаднете в Ел Калафате, има голям шанс да сте там, за да разгледате околните ледници и невероятната природа. В много отношения районът се счита за едно от най -отдалечените места в света, благодарение на южното си местоположение по земното кълбо, но със сигурност си заслужава да пътувате тук, за да изпитате националния парк Torres del Paine, разположен точно през границата в Чили Патагония. Това еднодневно пътуване е пълно, 14-часово дневно турне, което предлага най-добрите гледки и най-добрите атракции в парка.

От вашия хотел El Calafate ще започнете обиколката с автобус със задвижване на четирите колела, оборудван за обработка на терена. Докато шофирате, погледнете през прозореца, за да забележите наистина спиращи дъха забележителности като гледка към езерото Сармиенто, лагуната Амарга и планината Кордилера Пейн. В няколко точки автобусът ще спре, което ви дава бърз шанс да се потопите изцяло в гледките и да направите снимки на особено драматични пейзажи. В крайна сметка ще преминете границата до Чили и ще има кратка спирка на митницата. След това е към националния парк Torres del Paine. По пътя се насладете на обяд в кутия, включващ сандвич, плодове, салата и напитка.

За около четири часа ще имате възможност да обиколите великолепния национален парк. В рамките на Torres del Paine има повече забележителности, отколкото бихте могли да видите за един ден. Тази обиколка с екскурзовод обаче се стреми да удари акцентите, които ще включват езерото Пехо, невероятния сив ледник, който се извисява над езерото Грей и река Пейн.

Можете дори да тръгнете на кратък поход, за да видите водопада Салто Гранде в пълния му блясък. След цялостна обиколка на парка, той се връща в автобуса за живописно четиричасово пътуване до различните хотели в Ел Калафате.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Еднодневно пътуване от Буенос Айрес до делтата на Тигре

Само на кратко разстояние от оживения град Буенос Айрес е делтата на Тигре, красива дестинация, която усеща светове далеч от столицата на Аржентина. Посещението на делтата на Тигър е шанс да погледнете местния живот, да се възхитите на необичайната и разнообразна архитектура и да видите някои от впечатляващите музеи в региона.

Стигането до град Тигре е половината от забавлението! От Буенос Айрес ще имате възможност да се качите на лодка за живописен круиз, докато пристигнете в Тигре. По пътя ще получите невероятен урок по местна навигация, който ще ви помогне да забележите крайбрежни забележителности, докато плавате през навигационния канал Costanera. Тъй като водните канали се стесняват, ще разберете, че се приближавате до Тигре. Къщите по реката също ще започнат да се променят и може да започнете да виждате традиционните къщи на кокили, които са проектирани да издържат на потенциални наводнения и приливи и отливи.

При пристигане в Тигре вашият начин на транспорт ще се промени от лодка на автобус. Насочете се към пристанището на Пуерто де Фрутос и прекарайте известно време в самостоятелно проучване. Ще бъде около обяд, което го прави идеалното време да се насладите на местна храна в ресторант край брега. Пристанището е дом на редица отлични музеи и можете да се насладите на обиколка на Военноморския музей, музея Mate или музея на изкуството Тигре, всички от които предлагат представа за местната култура, наследство и индустрия. Не тръгвайте, без да се разхождате по Paseo Victoria, където се намират всички най -величествени викториански домове. Тук е живял самият бивш аржентински президент Доминго Сармиенто през 19 век, когато се насърчава заселването в района. Включете отново дневния транспорт, като тръгнете с влак и се настанете на едночасово пътуване, което ще ви отведе обратно до жп гара Retiro в сърцето на Буенос Айрес.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Обиколка на Буенос Айрес

Като столица на Аржентина, Буенос Айрес е оживен, вълнуващ град. Независимо дали нямате време да разгледате града или искате кратко представяне на експерти, преди да се потопите сами, тричасовата обиколка на забележителности може да бъде идеалният начин да започнете времето си в столицата.

Това турне започва, когато се качите на комфортния автобус от вашия хотел в Буенос Айрес. Вашият водач е местен експерт, който може да сподели вътрешни културни знания, както и исторически факти за многото атракции по пътя. Разглеждането на забележителностите започва в квартал Ретиро, който е дом на някои от най -луксозните магазини и домове в града. Минете покрай Пласа де Майо, политическият център на града, и след това спрете за снимки в Casa Rosada, много розовия дом на аржентинския президент. Наблизо се възхищавайте на емблематични забележителности като обелиска на Буенос Айрес, впечатляващата фасада на Театро Колон от 19 -ти век, който е може би най -известният оперен театър на цялата планета, и Плаза де Република.

Вашият треньор ще продължи през някои от най -интересните квартали на Буенос Айрес. Вижте места като Пуерто Мадеро и слизайте в традиционно италианския квартал Ла Бока, за да се разходите по пешеходния Каминито, за да пазарувате за местно изкуство и сувенири. След това ще карате през Палермо и ще видите основните забележителности на зоологическата градина и планетариума в Буенос Айрес.

Ако обичате архитектурата и впечатляващите имения, тогава определено ще се насладите на шофирането през невероятните домове в квартал Реколета. Този квартал е и дом на гробището Реколета, красиво гробище, което е и последното място за почивка на известни личности като бившата първа дама на Аржентина Ева Перон, Изабел Валевски Колона, която е внук на Наполеон Бонапарт, и Гилермо Браун, който основава Аржентински флот. Крайната дестинация на това вихрено турне е Galerias Pacifico, където можете да слизате и да пазарувате самостоятелно. Това е мястото, където обиколката завършва, което ви позволява да изследвате в свободното си време.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Еднодневно пътуване от Барилоче до Серо Тронадор

Независимо дали сте ентусиаст на открито, любител на природата или любител фотограф, еднодневното пътуване от Барилоче до Серо Тронадор ще бъде пътуване за цял живот. Тръгвайки от Барилоче в Аржентина, това турне ще ви отведе до ледници, планини и несравнима девствена живописна красота, която просто не можете да намерите никъде другаде на Земята.

Вашето вземане за обиколката може да бъде точно във вашия хотел Bariloche, удобен начин да започнете деня. Оттам тръгнете с климатизиран автобус до първата спирка на езерото Гутиерес. По пътя ще се насладите на гледки към потоците Мелгарехо и Пилмайен, както и към Пампо де Хуенулео. На ръба на езерото отидете на бърза разходка по частните терени, като правите без усилия перфектни снимки, докато се разхождате. След това се връща към автобуса, пресича река Мансо и пристига в Пампа Линда. Pampa Linda е началната база за сериозни туристи и се намира точно в основата на спиращия дъха Cerro Tronador. Вечеряйте на евтино и автентично аржентинско ястие в сянката на този великолепен заснежен вулканичен връх.

Обратно в автобуса, вашият водач ще предостави отличен коментар, докато преминавате през зашеметяващ пейзаж. Ще преминете през долината Вурилоч, която е изпълнена с буйни дървета, и ще се доближите до ледника, наречен Ventisquero Negro, или Черната снежна преспа.

След тази спирка това е основната атракция: Cerro Tronador. Като най-високият връх в областта, планината получи името си от седемте ледници, открити в нея, и внушаващия страхопочитание и гръмотевичен звук, който издават, когато парчета лед падат. Ще бъдете почерпени с посещение на трите основни върха на Серо Тронадор, които са Пико Чилено, Пико Аржентино и Пико Интернационал. Това е също така, когато ще имате кратка възможност за туризъм и възможност да видите някои от ледниците отблизо. Обратното пътуване с автобус завършва това фантастично турне.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Еднодневно пътуване от Буенос Айрес до Естансия Санта Сусана

Огромна част от културата на Аржентина е свързана с каубои, коне и начин на живот на гаучо. В Буенос Айрес обаче тази страна на културата понякога е трудно разпознаваема. Най -добрият начин да видите истинското наследство на Аржентина е с еднодневна екскурзия от Буенос Айрес до ранчото Estancia Santa Susana. Яздете коне, огледайте ранчото и оценете селския живот в региона.

Приключението с гаучо започва в Буенос Айрес, където климатизиран автобус очаква да ви отведе през живописните равнини и до ранчото Estancia Santa Susana в Лос Карделес. Когато пристигнете, ще бъдете почерпени с чаша местно вино и топла емпанада. С закуски в ръка, ще се разхождате по терена на ранчото на обиколка с екскурзовод. Намерете параклиса и музея, научете за историята на имението в ранчото и се запознайте с някои от умелите коняри и ездачи, известни като гаучо.

Ако сте готови за приключения, се качете на кон и вижте ранчото от тази уникална гледна точка. Друга възможност е да извадите фотоапарата си и да направите снимки от комфорта на карета, теглена от коне. След вашата обиколка на имота в ранчото, ще е време да се потопите в истински аржентински празник. Масата за хранене ще бъде поставена с parrillada, набор от меса на скара, заедно със сладкиши, вина, безброй гарнитури и местния специалитет чай от yerba mate. Докато вечеряте, другите ви сетива също ще бъдат в претоварване, като гледат грандиозното шоу, организирано само за вашата група. Очаквайте народна музика, танци и невероятни умения от гаучосите, които включват каскади на коне и животновъдство. Пътуването за връщане ви връща до централно място в Буенос Айрес.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Еднодневна обиколка от Ушуая до Национален парк Огнена земя

Ушуая е най -южният град на планетата и е чудесна дестинация сама по себе си. Няма съмнение обаче, че много посетители отиват в Ушуая специално, за да имат достъп до невероятния Национален парк Огнена земя. На това дневно турне ще можете да се активирате в турне с малки групи, което да удари акцентите на тази несравнима дестинация.

В Ushuaia ще се присъедините към другите участници във вашето малко групово турне и ще се срещнете с вашия екскурзовод на открито. Заедно ще пътувате до Bahia Ensenada или залива Ensenada, за да започнете вълнуващите приключения на деня. Има две опции за туризъм, започващи от залива и всяка група може да избере подходящото за деня и условията. По пътеката Pampa Alta ще прекарате около два часа, изкачвайки живописни три мили, а по пътя ще се любувате на гледка към планината. По пътеката Senda Costera курсът е малко по -дълъг и има възможности за наблюдение на птици, докато се разхождате.

Когато стигнете до Лаго Рока или езерото Рока, ще е време да се отпуснете за малко и да се насладите на вкусен обяд в невероятна природа. В менюто е пиле en papillote, вкусно и обилно ястие, натъпкано със сирене и домат, местно любимо. След като се наситите, пригответе се за 90 минути кану по река Лапатая. Крайната дестинация, където ще пристигнете с кану, е заливът Лапатая и Бигъл канала. Открийте безбройните гъски и патици, които наричат района дом, и се възхищавайте на гледките, които включват планински върхове и буйна зелена гора в това, което наистина е краят на света. Незабравимият ден завършва с превоз до вашия хотел в Ушуая.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Еднодневно пътуване в Андите от Мендоса

Град Мендоса е прекрасна дестинация в Аржентина и място, известно със своята винарска индустрия. Мендоса обаче също се намира сред невероятни планински върхове, а самите Анди не са далеч. На това невероятно турне ще видите някои от най -емблематичните, впечатляващи природни забележителности в района на Мендоса и ще бъдете придружени от местен експертен водач на всяка стъпка.

След като бъдете взети от хотела си в Мендоса, ще потеглите по Панамериканската магистрала с комфортен, климатизиран автобус. Докато се любувате на лозята през прозореца, ще чуете от вашия екскурзовод за историята, културата и хората в региона. В крайна сметка пейзажът ще започне да се променя, с увеличаване на броя на планинските върхове. Първата спирка на обиколката е Потрерилос, където се намира красивото езеро, наречено Embalse de Potrerillos. Тридесет минути по -надолу по пътя ще пристигнете в Успалата, град с прекрасна алпийска гледка и разнообразие от заведения за хранене, където можете да хапнете обяд.

Още един час в автобуса и ще се приближите до Puente del Inca, забележителен скален мост, който обхваща река Vacas. Тук можете да пазарувате и за традиционни занаяти, направени от местните жители.

След това е най -високата планина извън Азия: Аконкагуа. Автобусът ще ви отведе до невероятен изглед, където можете да научите за този емблематичен връх и да го снимате от няколко гледни точки. Крайната спирка е Пичуета, място, изпълнено с местни руини на Хуарпе, датиращи чак до пети век. След това се връща в комфортния автобус за релаксиращ и безспорно живописен маршрут, който се вие обратно към вашия хотел в Мендоса.

Проверете цените и информацията за дневната обиколка

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: