Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Швейцария има доста невероятни планини. Всъщност пейзажите са изумителни почти навсякъде в страната. Швейцария също има някои доста невероятни места за престой, където можете да се възползвате от гледките. Вашият избор на квартира може да се сведе до коя планина или езеро искате да видите.

9. Хотел Chateau Gutsch, Люцерн

https://maps.google.com/?ll=47.051617,8.294477&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Приказните романси може просто да се сбъднат в хотел Chateau Gutsch, тъй като прилича на романтичен замък с изглед към Люцерн. Построен през 1898 г. като частна резиденция, той е създаден по модел на Нойшванщайн, романтичен замък Бел-Епок в Бавария. Тази забележителност на Люцерн, разположена на висок хълм от 490 метра (1600 фута), предлага зашеметяваща гледка към града, езерото Люцерн и планините-казва се, че има най-впечатляващата гледка към всеки европейски хотел. Когато искате дворцово величие, ще го намерите тук.

Проверете отзивите и цените

8. Хотел Whitepod

https://maps.google.com/?ll=46.223259,6.952273&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Когато сте гост в екологичния хотел Whitepod, няма да останете в бунгала. Ще останете в един от 15 високотехнологични шушулки, уютна самостоятелна сграда с геометрична форма, която е самостоятелна. Това е като да останеш в иглу, само по -топло, тъй като има собствена печка на дърва. Ще вдишате свеж планински въздух, докато правите 20-минутна разходка от покритата с платно шушулка до заведенията за хранене. През зимата ще можете да използвате частна ски писта, както и писти другаде в планината.

Проверете отзивите и цените

7. Hotel d'Angleterre, Женева

https://maps.google.com/?ll=46.209480,6.150365&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Хотел d’Angleterre излъчва величествен чар и елегантност на брега на Женевското езеро. Построен през 1872 г., той също така получава отличия от Forbes, Conde Nast и TripAdvisor, наред с други, за това, че е един от най -добрите хотели в света. Хотелът е изпълнен с антики, с модерен интериор в стаите. Той предлага страхотна гледка не само към езерото и планината Блан, но и към най -големия швейцарски фонтан, който стои между хотела и езерото.

Проверете отзивите и цените

6. Дворец Люцерн, Люцерн

https://maps.google.com/?ll=47.055111,8.319707&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Дворецът Luzern отбеляза ново ниво на лукс, когато отвори врати в Люцерн през 1906 г .: Имаше собствени бани. Построен на брега на езерото Люцерн, той е величествен и елегантен. Това е все още днес, добавяйки ново отличие през 2015 г .: домът на единствения рибен ресторант в Люцерн. Ако търсите екстравагантност, резервирайте Suite of Arts, вдъхновен от художници като Шагал и Миро, с обзавеждане, напомнящо за 60 -те и 70 -те години. Стаите са с изглед към езерото или планината.

Проверете отзивите и цените

5. Хотел The Cambrian, Аделбоден

https://maps.google.com/?ll=46.493664,7.561034&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Хотел The Cambrian се намира само на 15 минути от Берн, но изглежда, че е далеч от голям град. Първоначално построен в началото на 1900 -те години, той остава един от най -добрите хотели в региона. Днес това е ултрамодерен замък от 21-ви век, чиято елегантност от камък и шисти е разпръсната с панорамни прозорци, показващи планините и зеленината на долината Аделбоден. Ще се насладите на ски от световна класа през зимата, докато туризмът и колоезденето ви позволяват да изследвате околностите през лятото.

Проверете отзивите и цените

4. Къща за гости Ascher

https://maps.google.com/?ll=47.283264,9.414437&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Ако височините ви предизвикват, по -добре пропуснете къщата за гости Ascher (Berggasthaus Aescher), но ако не го направят, ще ви хареса тук. Той е вграден в страната на планина точно под върха на Апенцелските Алпи. Общежитието изглежда сякаш несигурно на вертикалната скала, но външният вид може да бъде измамен; там е от 170 години. Достъпът е през предизвикателна екскурзия и кабинков лифт. Къщата за гости-ресторант, с невероятна гледка, е в непосредствена близост до пещерите Wildkirchli.

Проверете отзивите и цените

3. Гранд хотел Кроненхоф, Понтрезина

https://maps.google.com/?ll=46.493492,9.901276&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Гранд хотел Kronenhof обслужва гостите си от 1848 г. Разположена в сърцето на швейцарските Алпи, тази историческа необарокова сграда е един от най-архитектурно значимите хотели в Алпите. Обновена през 2007 г., тя все още запазва чара си в стария свят. Неговият спа център предлага зашеметяваща гледка към ледниците Бернина и се смята за един от най -добрите в света; трудно е да се победят и гледките към планината. Ако пътувате с деца, хотелът разполага с ресторант само за тях.

Проверете отзивите и цените

2. Omnia, Цермат

https://maps.google.com/?ll=46.020233,7.745284&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Планинският дом Omnia, построен срещу планина с изглед към село Цермат, е един от най -добрите хотели в света. TripAdvisor го определи за най -добрия хотел в Швейцария през 2016 г., класира го на шесто място в Европа и на 19 -то място в света. Има причина за това, като започнете пътуване с асансьор до скалата, на която се намира хижата, след което влезете в хотела през пещерата в стил Джеймс Бонд и зашеметяващата гледка към Матерхорн. Неговият бар Caverne е издълбан в планината.

Проверете отзивите и цените

1. Хотел Вила Хонег

https://maps.google.com/?ll=46.994694,8.403041&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Хотел Villa Honegg казва, че неговият отопляем инфинити басейн има най -красивите гледки в света. Трудно е да се спори с това твърдение, тъй като басейнът гледа към езерото Люцерн и планините отвъд. Разположен на връх Бургенсток, хотелът е построен през 1905 г. като частно имение, претърпял ремонт през луксозен бутиков хотел през 2011 г. Ако не сте в настроение да плувате, можете да се насладите на същите гледки от терасата на този пет историческа каменна хижа.

Проверете отзивите и цените

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: