Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Ню Джърси не е просто индустриализирана държава или общност за спални за Ню Йорк. Той е исторически, като е една от първоначалните 13 колонии и е дом на няколко битки във войната за независимост. Ню Джърси също може да се похвали с мили и мили от плажовете на Атлантическия океан, което го прави популярно лятно бягство.

Известен като „Джърси Шор“, районът е добре известен с многото си крайбрежни алеи, аркади, водни паркове и увеселителни паркове. Това е популярна лятна дестинация за жителите на Ню Джърси, Ню Йорк и Пенсилвания. Преглед на най -добрите места за посещение в Ню Джърси:

10. Джърси Сити

https://maps.google.com/?ll=40.714001,-74.070999&z=13

(ВИЖ КАРТА)

С население от 247 000 души, Джърси Сити е вторият по големина град в щата. Разположен в столичния район на Ню Йорк, Джърси Сити има много неща, които посетителите могат да видят и правят. Една от най -добрите атракции е Мемориалът на 11 септември, разположен в държавния парк Liberty.

Паркът има и най -кратките линии за посещение на Статуята на свободата и предлага зашеметяваща гледка към силуета на Ню Йорк. Други топ сайтове включват научния център Liberty и Pole Position Raceway за картинг.

9. Пролетно езеро

https://maps.google.com/?ll=40.153000,-74.028000&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Spring Lake може да е погрешно наименование, тъй като се намира в Атлантическия океан. Но почакай! В центъра на града има езеро, което допълва плажовете на брега. За радост на рибарите, езерото е заредено с пъстърва.

Градът предлага и седем тенис корта и два плажни басейна, както и пазаруване в старомодно село. Летните гости могат да карат колело из града. Градът казва, че крайбрежната алея е най-дългата, непрекъсната нетърговска алея в Ню Джърси. За достъп до двете мили плаж е необходим специален пропуск.

8. Хобокен

https://maps.google.com/?ll=40.750000,-74.029999&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Докато пътниците могат да се стичат до други градове в Ню Джърси за плажове, те идват в Хобокен, за да видят сградите от кафяв камък и да хапнат. Разположен от другата страна на река Хъдсън от Долен Манхатън, Hoboken е мястото, където посетителите търсят етнически храни, вариращи от мексикански до италиански до индийски.

Това също е град, който може да се разхожда от центъра и крайбрежието. Pier C Park е насочен към деца, но по -възрастните посетители ще се насладят на невероятната гледка към силуета на Манхатън. Високи оценки печели и Историческият музей, разположен в стар завод за стомана.

7. Great Flags Great Adventure

https://maps.google.com/?ll=40.137695,-74.440460&z=18

(ВИЖ КАРТА)

Six Flags Great Adventure, разположено в Джаксън, Ню Джърси, е най -големият тематичен парк в района на Ню Йорк. Посетителите могат да се возят на виенско колело, което достига 150 фута в небето, или да се возят с влакче в увеселителен парк, което заобикаля пистите с 22 мили в час.

Посетителите, които се нуждаят от почивка от разходки, могат да изпробват центъра за обучение на парашути или да вземат автобус през Safari Off Road Adventure, за да видят 1200 диви животни. Те също могат да направят вълшебна обиколка а ла известния магьосник Хари Худини или да се повози на кабинков лифт над парка.

6. Кейп Мей

https://maps.google.com/?ll=38.940781,-74.903198&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Кейп Мей е град, разположен в южния край на полуостров Кейп Мей. Това е мястото, където заливът на Делауеър се среща с Атлантическия океан. Градът има пристанище, изпълнено с търговски лодки, които ловят риба в Атлантическия океан, и празнува наследството си с Harbour Fest през юни.

Мемориал на рибари, убити в морето, гледа към пристанището. Той се смята за „най -старият морски курорт в страната“. Поради многото си викториански сгради, градът е национален исторически район.

5. Уайлдвуд

https://maps.google.com/?ll=38.988914,-74.819824&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Уайлдууд, също разположен в окръг Кейп Мей, е предимно ваканционен град, чието население се увеличава през летните месеци, като туристите идват предимно от Ню Йорк и Филаделфия. От плажове до крайбрежни алеи до увеселителни паркове с влакче в увеселителен парк и виенско колело, Wildwood предлага много неща за вършене за посетители от всички възрасти. Докато тези дейности са предназначени за по -млади посетители, по -старото поколение може да се наслади да преживее 50 -те години като Музея на лигата за опазване на Ду Дуп.

4. Принстън

https://maps.google.com/?ll=40.357117,-74.670166&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Принстън е най -известен с Принстънския университет, колеж, създаден през 1756 г., но в този град с 29 000 души има повече от това. Градът служи като официална резиденция на губернатора, Drumthwacket, въпреки че столицата на щата е в Трентон.

Принстън, дом на няколко компании от Fortune 500, предлага множество туристически атракции, включително къщата, в която е живял Алберт Айнщайн, и Вашингтонският дъб, наречен така, защото дървото е било живо през 1787 г., когато е подписана Конституцията на САЩ. Феновете на Hoagie ще искат да посетят Hoagie Heaven, забележителен ресторант в Принстън, известен със своите сандвичи.

3. Делауеър Water Gap

https://maps.google.com/?ll=40.967499,-75.122223&z=13

(ВИЖ КАРТА)

За истинско изживяване на открито далеч от суматохата на градския живот се отправете към Националната зона за отдих в Делауеър Water Gap. Това е участък от река Делауеър, дълъг 40 мили (65 км), преминаващ през Ню Джърси и Пенсилвания. Този участък на реката е дива и живописна река, с безброй дейности, от пешеходен туризъм по Апалачската пътека и риболов до кану, пешеходен туризъм и конна езда. Това е чудесно място за ски бягане през зимата. Районът се администрира от Националната служба за паркове.

2. Оушън Сити

https://maps.google.com/?ll=39.263596,-74.604607&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Оушън Сити е популярен семеен курорт в Кейп Мей в южната част на Ню Джърси. Всъщност той е толкова популярен, че този град с по -малко от 12 000 души привлича повече от милион посетители годишно. Крайбрежната алея, дълга 1,5 км, е дом на няколко увеселителни парка, предлагащи вълнуващи разходки с влакче в увеселителен парк. Оушън Сити има осем мили девствени плажове, които се считат за едни от най -добрите в Ню Джърси; посетителите се нуждаят от етикети за плаж за достъп до плажовете през летните месеци.

1. Атлантик Сити

https://maps.google.com/?ll=39.377296,-74.451080&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Най -популярното място за посещение в Ню Джърси, Атлантик Сити е известно със своите хазартни казина и като дом на конкурса „Мис Америка“. Най-добрите забележителности на брега в града включват прочутата дъска и дъската на Гарднър.

Този район предлага заведения за хранене на брега, пазаруване, риболов, круизи за разглеждане на делфини и аквариум Атлантик Сити; най -хубавото е, че тук паркингът е безплатен. Най -високият фар на Ню Джърси, Absecon, се намира на булевардите в Тихия океан и Роуд Айлънд.

Карта на Ню Джърси

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: