Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Масачузетс е създаден за любителите на историята. В крайна сметка поклонниците кацнаха тук през 1620 г .; нейните колониални жители бяха сила, с която трябваше да се съобразява по време на Американската революция. Но „Бей щат“ също може да се похвали с жива културна сцена чрез визуални, писмени и сценични изкуства. И природата също не е забравена, с изобилие от туристически пътеки, наблюдение на птици и плажни дейности. Преглед на най -добрите места за посещение в Масачузетс:

10. Сливов остров

https://maps.google.com/?ll=42.798611,-70.811111&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Plum Island е чудесна дестинация за любителите на природата. Това е рай за наблюдатели на птици; убежище за мигриращи птици и място за размножаване на крайбрежни птици. Присъединен към североизточната част на Масачузетс с един -единствен мост от Нюбърипорт, дори името на острова предполага връзка с природата: Той е кръстен на плажните сливи, които растат по пясъчните дюни.

Обществените плажове са в изобилие, а риболовът, независимо дали от брега или с лодка, е страхотен. Крайбрежната екология е деликатна; посетителите имат достъп само до пясъчните дюни по крайбрежната алея. На острова има много възможности за настаняване, включително нощувки със закуски, ханове и вили под наем. Освен това има население целогодишно.

9. Беркширите

https://maps.google.com/?ll=42.166801,-73.149597&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Природата и изкуствата съществуват съвместимо в Berkshires, хълмист район в западната част на Масачузетс. Повечето хълмове са с височина под 1200 фута (360 метра), въпреки че двойка се изкачва по -високо към небето. Berkshires са пълни с туристически пътеки, включително части от Appalachian Trail.

Тук се намира най -високият водопад в Масачузетс, водопад Баш Буш. Пътуващите, които се уморяват от туризъм, могат да посетят един или два музея на изкуството, включително музея на Норман Рокуел, или концерт в музикалния център Tanglewood. Бостънският симфоничен оркестър прави своя летен дом в Беркширите.

8. Нортхемптън

https://maps.google.com/?ll=42.333332,-72.650002&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Нортхемптън е очарователен колежански град в долината Пионер с живописен и оживен център, състоящ се от множество художествени галерии, ресторанти и странни магазини, разпръснати сред кафенета и места за сценични изкуства. Той е дом на Smith College, престижен женски колеж.

Присъствието на студенти и техните преподаватели придава на града подчертано либерална политическа атмосфера. Повече от 20 процента от Нортхемптън са посветени на откритото пространство и зелените пътища, които правят разходката удоволствие. Културните дейности включват оживена музикална сцена и ежегоден филмов фестивал.

7. Нантакет

https://maps.google.com/?ll=41.282780,-70.099442&z=13

(ВИЖ КАРТА)

В началото на 1600 -те години остров Нантакет е убежище за коренните американци, които искат да избягат от европейските селища в континенталната част на Масачузетс; името му произлиза от дума алгонкин. Днес това е детска площадка предимно за богатите, с една от най -високите стойности на имотите в САЩ.

Нантакет е популярна лятна туристическа дестинация с население, което скача от почти 11 000 целогодишни жители до 50 000 през лятото. Той предлага тихи пристанища, драматични скали, пясъчни плажове, фарове, красиви стари имения и градини. Островът е популярен и сред художници и писатели, както и посетители, които за годишния летен музикален фестивал.

6. Ню Бедфорд

https://maps.google.com/?ll=41.636112,-70.934723&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Ню Бедфорд, шестият по големина град в Масачузетс, е известен като „китоловния град“, тъй като през 19 век е бил един от най -важните китоловни градове в света. Музеят за китолов на Ню Бедфорд е най -големият музей в Съединените щати, посветен на китолова; има изложени скелети на китове. От другата страна на улицата от музея, Бетел на моряците е параклисът, увековечен в Моби Дик.

Посетителите могат да обиколят и дома на търговец на китолов, както и музеи, посветени на изкуството и пожарната техника. Градът също има своята странна страна с няколко области, които се считат за исторически ценни.

5. Лозето на Марта

https://maps.google.com/?ll=41.400002,-70.616669&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Най -големият остров в Нова Англия, Martha’s Vineyard е популярна лятна дестинация за богатите, включително много известни личности, които имат домове тук. Martha’s Vineyard е мястото за първия филм на Jaws през 1974 г., като някои сцени също са включени в двете продължения.

Разположен на 11 мили от Кейп Код, островът е достъпен с лодка (обществените фериботи тръгват от няколко места на Кейп Код) или по въздух. Островът може да се похвали със страхотни плажове за плуване или сърф, панорамна гледка към Атлантическия океан от скалите на острова, скиния на открито и няколко забележителни фара, включително в Едгартаун.

4. Салем

https://maps.google.com/?ll=42.516846,-70.898506&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Пътуващите, които не се страхуват от призраци и таласъми, може да искат да прекарат Хелоуин в Салем, дом на известните процеси за магьосничество в дните, когато пуританите управляваха града. Тогава в цял Салем се случват събития с призраци, но тези, които посещават друго време, могат да научат за вещиците в специален музей, посветен само на тях.

Салем беше и мястото за „Къщата на седемте фронтона“ на Натаниел Хоторн, която е историческа къща, която си заслужава да бъде посетена. Oysterfest, който празнува двучерупчестите, се провежда всеки септември. Арт шоута и театрални постановки са популярни събития през цялата година.

3. Плимут

https://maps.google.com/?ll=41.958332,-70.667778&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Плимут е мястото, където всичко започва през 1620 г. Пътуващите могат да се пренесат назад във времето в Plimouth Plantation, жив исторически музей, който показва как са живели поклонниците през 1627 г. Следва обиколка на Mayflower II, копие на кораба, който е превозвал Поклонници към Новия свят.

Или те могат да бъдат един от приблизително един милион посетители годишно на Плимут Рок, мястото, където предполагаемо са излезли поклонниците на брега. Пътуващите могат също да обиколят ферма за боровинки, да посетят исторически домове или да играят голф на повече от дузина игрища.

2. Кейп Код

https://maps.google.com/?ll=41.680000,-70.199997&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Кейп Код е полуостров с форма на ръка, разположен в най-източната част на Масачузетс. Той се е превърнал в едно от най -популярните места за посещение в Масачузетс през лятото. Фарове, боровинки с боровинки, плажове за плуване и пътеки за разходки и колоездене осеяват националния морски бряг на Кейп Код. Популярният курортен град Провинстаун, в самия край на полуострова, е мястото на първото кацане на поклонниците.

Докато Кейп Код е известен със своите колонии на художници и причудливи села, неговото село Хаянис, част от най -големия град на нос Барнстейбъл, поставя носа на картата, защото това е лятният дом на семейство Кенеди. Също така е добро място за скачане, за да стигнете до външните острови на Масачузетс.

Настаняване: Къде да отседнете в Кейп Код

1. Бостън

https://maps.google.com/?ll=42.358055,-71.063614&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Бостън е натоварен с история - от един от най -старите градове в Съединените щати (градът е основан през 1630 г.) до домакин на най -известното в света „парти за чай“. Посетителите могат да преживеят отново участието на Бостън в Американската революция, като вървят по пътеката на свободата. Но столицата на общността е много повече от историята.

Столицата и най -големият град в Масачузетс, както и най -големият град в Нова Англия също е дом на успешни професионални атлетически отбори, както и на Бостънския поп оркестър. Независимо дали пътуващите посещават къщата на Пол Ревиър или парка Фенуей, в този източен град край залива изобилстват културни дейности и изискани заведения за хранене.

Вижте също: Най -добрите атракции в Бостън

Карта на Масачузетс

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: