Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Сред островните територии на холандските Кариби са скрити скъпоценни камъни, където туристите могат да изпитат вълнуващи приключения или релаксиращи бягства. Цялата част от Кралство Холандия, шестте острова са известни със своите дружелюбни жители и непринудено отношение. Пътуващите, които искат да се насладят на популярни дейности като хазарт и пазаруване, могат да намерят всичко, което искат в Холандски карибски острови, но за хора, които предпочитат по -малки тълпи и по -слабо развити райони, има и няколко възможности за избор.

6. Свети Евстатий

https://maps.google.com/?ll=17.483334,-62.966667&z=13

(ВИЖ КАРТА)

За релаксираща почивка на необитаем остров туристите трябва да се отправят към Синт Евстатий, наричан още Статия или Статий. За разлика от много от по -големите острови в други части на Карибите, Синт Евстатий се движи с бавни темпове и приветства посетителите да се насладят на автентично изживяване без прищявки в туризма. С едва доловим намек за модернизация, островът има само един град, Oranjestad, очарователно място за пазаруване, хранене и разпускане. На Синт Евстатий пътниците могат да прекарват дните си в туризъм, проучване и гмуркане с леки темпове. Хората, които търсят малко повече вълнение, трябва да посетят през юли за карнавала Statia, който включва музика, танци и най -доброто от местната кухня.

5. Саба

https://maps.google.com/?ll=17.633333,-63.233334&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Туристите може да се изненадат да научат, че най -високата точка в Кралство Холандия се намира на най -малката специална община, остров Саба. Дом на вулкана Mount Scenery, Saba няма пясъчните плажове, най -забележителни в Карибите, но привлича туристите с красивата природа и разнообразната и жизнена екосистема. Достъпна със самолет или платноходка, Saba е близо до Синт Маартен, но е място, различно от всяко друго в Карибите. Той може да се похвали със световноизвестно място за гмуркане, красиви тропически гори и много места за отдих. Това наистина е идеална дестинация за любителите на екотуризма.

4. Бонайр

https://maps.google.com/?ll=12.160000,-68.230003&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Bonaire е почти изключително посветен на водолази и гмуркане с шнорхел поради липсата на пясъчни плажове. Повечето места за гмуркане около острова са лесно достъпни. Всъщност Bonaire е най -добрата дестинация в света за гмуркане на брега, като всеки от неговите над 80 места за гмуркане е точно на брега. Чистите води и видимостта правят Bonaire привлекателно място и за подводна фотография. Пътуващите, които искат да се отпуснат на сушата, могат да вземат бинокъл и да наблюдават птици или да посетят някои от интригуващите забележителности на Бонайр. Островът предлага разнообразие от места за настаняване, включително скромни хотели, големи курорти, вили и апартаменти на брега на океана.

3. Синт Мартен

https://maps.google.com/?ll=18.049999,-63.049999&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Толкова силно желан от две държави поради своята красота и местоположение, остров Синт Мартен или Сен Мартин се споделя от Холандия и Франция. Синт Мартен обхваща долната трета на острова. Островът предлага голф игрище, няколко места за хранене или почивка с питие и страхотно пазаруване във Филипсбург. Но нито едно пътуване до Синт Мартен не би било пълно, без да посетите поне един от 37 -те плажа на острова, класирани сред най -добрите в Карибите. Туристите могат да избират между различни дестинации от холандската страна на острова, от плажа Cupecoy на западна страна до Dawn Beach на изток. Пътуващите могат да се насладят на по -популярните плажове или да се измъкнат до безлюдни места. Плажовете от източната страна обикновено са по -ветровити с по -груби води за разлика от плажовете от западната страна.

2. Кюрасао

https://maps.google.com/?ll=12.183333,-69.000000&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Разположен близо до Венецуела в южните Кариби, Кюрасао нараства популярността си като дестинация за круизни кораби и дори се очаква да предложи космически туризъм през 2015 г. Основна атракция на този холандски остров е Вилемстад, столицата. Willemstad разполага със стилове на строителство, които бихте намерили в Холандия, но боядисани в красиви пастелни нюанси. Градът е разделен на две основни части с залив Света Анна между тях. Пътуващите ще открият магазини, ресторанти и музеи на Пунда. Другата страна на острова са предимно жилищни улици. Заливът предлага възможност за гмуркане и плуване с делфини. Много хора посещават Кюрасао, за да се насладят на гмуркане с шнорхел и гмуркане, без да е необходима лодка.

1. Аруба

https://maps.google.com/?ll=12.505997,-69.976608&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Аруба е известна с прекрасното си време със слънчево небе, прохладен бриз и почти несъществуващ дъжд. Един от най -популярните холандски карибски острови, Аруба може да се похвали с уникален контраст на великолепни плажове с бял пясък и десертен терен. Посетителите могат да почернят или да се гмуркат с шнорхел един ден, а след това на следващия ден да отидат на езда или пешеходен туризъм. Има дори испанска златна мина. Холандската колониална архитектура може да се намери в столицата Оранжестад, разположена на южното крайбрежие. Посетителите могат да пазаруват в бутици, да се разхождат по брега или да опитат разнообразни кулинарни изживявания. Аруба има няколко страхотни курорта, 12 казина, ресторанти с всички степени на официалност и барове.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: