Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Може би най -добрата луксозна дестинация, Малдивите са се превърнали в синоним на рая, независимо дали е за младоженци, любители на слънцето или гмуркачи. Освен в столицата Мале, на Малдивите няма хотели, а само курорти. Повечето курорти заемат свой собствен остров, така че съотношението плаж към гостите трябва да е едно от най -добрите в света.

Този списък представя най -добрите луксозни курорти на Малдивите, както е оценено от посетителите. Курортите на Малдивите не са евтини дори в долния край и тези луксозни курорти определено имат цена, но те предлагат най -доброто, което Малдивите могат да предложат.

10. Курорт Сонева Гили

https://maps.google.com/?ll=4.169575,73.515785&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Курорт Сонева Гили предлага 45 луксозни вили над водата, включително няколко вили, до които може да се стигне само с лодка. Всяка вила е проектирана и построена с изключително внимание към детайлите. Всеки от тях има своя собствена водна градина и шезлонги. Баните имат отделен душ, до който се достига по открита пътека. Гостите имат възможност да се хранят на палубата на вилата под лунна светлина и да се насладят на залеза.

Проверете отзивите и цените

9. Lily Beach Resort & Spa

https://maps.google.com/?ll=4.175000,73.509003&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Lily Beach Resort & Spa предлага парче, спокойствие и красива природна среда, съчетани с отлични курортни удобства. След обширен ремонт курортът беше отворен отново през 2009 г. като луксозен курорт с 5 звезди, който включва ол инклузив.

Проверете отзивите и цените

8. Курорт Наладу

https://maps.google.com/?ll=4.169575,73.504539&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Naladhu е малък курорт на Малдивите само с 19 вили. Вилите разполагат с пищни стъклени плъзгащи се врати от пода до тавана и голяма всекидневна и спалня. Стаите са оборудвани с бани, които имат собствена външна зона с вана с дъжд и безкрайна вана с терасо.

Проверете отзивите и цените

7. Курорт на остров Велиганду

https://maps.google.com/?ll=4.209465,72.866821&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Veligandu Island Resort е единственият 4-звезден хотел в този списък с луксозни курорти на Малдивите. Дизайнът на архитектурата на курорта, чак до последните щрихи, е автентично малдивски. Курортът предлага 76 стаи, включително 54 джакузи водни вили, 10 водни вили и 12 джакузи плажни вили.

Проверете отзивите и цените

6. Курорт на остров Мирихи

https://maps.google.com/?ll=3.619816,72.780388&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Може би най-достъпният от най-добрите луксозни курорти на Малдивите, Mirihi Island Resort предлага 36 вили, оборудвани със стандартните удобства на 5-звезден хотел. Благословен с бели плажове, тюркоазено сини води и един от най-невероятните къщи-рифове, това наистина е страхотен курорт.

Проверете отзивите и цените

5. Four Seasons Resort Maldives в Kuda Huraa

https://maps.google.com/?ll=4.329900,73.598297&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Курортът Four Seasons Maldives в Kuda Huraa съдържа няколко бунгала със покрив със слама, простиращи се над девствен плаж. Курортът предлага няколко басейна, водни спортове, ресторанти, шезлонги, библиотека и спа съоръжения. Много от бунгалата за гости в Four Seasons Resort Maldives в Kuda Huraa предлагат стъклени подове за наблюдение на морето отдолу. Всяка стая за гости разполага с балкон или тераса с изглед към Индийския океан.

Проверете отзивите и цените

4. Four Seasons Resort Maldives в Landaa Giraavaru

https://maps.google.com/?ll=5.286306,73.112167&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Курортът Four Seasons Maldives в Landaa Giraavaru предлага 44 акра непокътната пустиня в сърцето на атола Баа, единственият световен биосферен резерват на ЮНЕСКО на Малдивите. Шнорхел с костенурки, манта и китови акули в една от най -големите естествени лагуни на Малдивите. Настаняване за гости е във вили със сламен плаж и вили над вода. Курортните съоръжения включват 3 заведения за хранене, инфинити басейн и спокоен спа център, разположен на собствен остров.

Проверете отзивите и цените

3. Taj Exotica Resort And Spa

https://maps.google.com/?ll=4.100877,73.526299&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Повечето от луксозните вили на Taj Exotica Resort And Spa са кацнали над лагуната с нищо друго освен сини океански води и великолепни залези, които блокират гледката. Всички вили са с палмова слама, а интериорът е проектиран в класически малдивски стил. Вилите предлагат шезлонги, а някои предлагат частни басейни, външни душове и веранди с дневни легла и самостоятелни спа стаи.

Проверете отзивите и цените

2. Барос Малдивите

https://maps.google.com/?ll=4.297120,73.497398&z=13

(ВИЖ КАРТА)

В курорта Baros Maldives има 75 дървени вили, които са комфортно оформени и всички предлагат разнообразни удобства. Гостите на хотела ще им предлагат много удобства, включително СПА център на място, който предлага шведски масаж, обвивки за тяло и процедури за лице с тропически плодове, басейни за водопади, вътрешни ресторанти и барове и уроци по гмуркане.

Проверете отзивите и цените

1. Курорт Какао Айлънд

https://maps.google.com/?ll=3.918032,73.470123&z=13

(ВИЖ КАРТА)

Оценен като най-добрият луксозен курорт на Малдивите, Cocoa Island Resort е идеално разположен покрай кристално чисти води, бели пясъчни плажове и спиращи дъха залези. Повечето от стаите са уникално вдъхновени от лодки dhoni, стила на кораба, използван от местните рибари на Малдивите. Те са в съседство с прости дървени пътеки, построени над плитката лагуна. Гледката от широкото легло на платформата е директно към океана. Баните споделят гледка към хоризонта.

Проверете отзивите и цените

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: