Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Ако търсите място за отсядане на вашата ваканция или бизнес пътуване, предлаганите опции могат да бъдат поразителни. Инструмент за търсене на хотели ви позволява незабавно да търсите и сравнявате наличността и цените на стаи от сайтове като Expedia, Hotels.com, Venere, Laterooms, Agoda (и много други) в един единствен набор от резултати от търсенето. Никога не бихте могли сами да покриете огромния избор от сайтове за резервации на хотели и така най -вероятно ще пропуснете най -добрите оферти. Чудесен начин да спестете време и пари.

Ако обаче търсите конкретна сделка за пътуване (хотел + полет например) или друг тип настаняване (хостел или ваканционен наем), следващите 10 най -добрите хотелски уебсайтове са се доказали като най -последователно полезни за намиране на квартира по време на пътуване.

Expedia.com - един от най -големият уеб агенция за туристически резервации, предлагаща разнообразни услуги, включващи самолетни билети, хотелски резервации, коли под наем, круизи и ваканционни пакетни оферти. Можете да спестите пари, като резервирате хотела си и полетите заедно. Базирана е в САЩ с локализирани сайтове за 20 държави.

Agoda.com - чудесно за оферти в Азия но също така е една от най-бързо развиващите се платформи в света. Можете да спечелите точки на стойност 4 -7% от цената на стаята и да ги приложите при следващата си резервация.

Priceline.com - помага да се пазарите за най -добрите сделки за хотелски резервации (плюс полет и коли под наем по този въпрос) по казино стил. Изберете минималния клас звезди, датата на престой и предпочитания квартал и след това посочете цената си. Разбира се, сделките не са гарантирани, но можете да спестите до 60% от публикуваните цени. Уловката: Priceline не ви казва точния хотел, който резервирате, след като платите, така че няма да сте сигурни къде точно ще попаднете.

Booking.com - мрежата най - известен услуга за хотелски резервации, привличаща повече от 30 милиона уникални посетители всеки месец от пазарите за свободното време и от бизнеса по целия свят. Той предлага различни видове настаняване от малки независими хотели до петзвездни луксозни курорти, с над 135 000 имота в 101 държави. Заедно с Agoda, тя е част от Priceline.com.

TripAdvisor.com - най -популярният сайт за преглед на хотели в мрежата, Те предлагат повече от 45 милиона отзиви за хотели по целия свят. Игнорирайте отзивите за всяка от крайностите и просто се съсредоточете върху рейтингите по средата, за да добиете добра представа за хотел. Коментарите не винаги са надеждни и източниците не винаги са достоверни. Но можете да намерите модели в коментарите, които се фокусират върху качеството, чистотата и безопасността по целия свят.

Hostelz.com - въпреки че вероятно е свързан с начин на живот на двуетажно легло, много общежития предлагат по-частни квартири, подобни на хотели тези дни. Ако пътувате сами, можете да спестите много, като останете в хостел Hostelz.com сравнява всички системи за резервации на хостели наведнъж, включително hostelbookers.com и Hostelworld.

LateRooms.com - както може би знаете, много хотели понижават цените си на в последната минута. За тях е по -добре да запълнят стаите си с отстъпка, отколкото да ги оставят незаети. LateRooms.com е един от основните търговски обекти, които хотелите (както и пансиони със закуска и къщи за гости) използват, за да се опитат да запълнят празните си стаи. Вашата оферта е около 37 000 имота и обещава отстъпки до 70%.

Hotwire.com - Един от най -добрите хотелски уебсайтове за отстъпка пътуване. Hotwire предлага ниски цени на самолетни билети, хотели, коли под наем и ваканционни пакети, като продава непродаден туристически инвентар на намалени цени.

HomeAway.com - водещият световен онлайн пазар на ваканционни наеми, с уебсайтове, представляващи повече от 625 000 обяви за платени ваканционни жилища в повече от 145 страни. Те предлагат краткосрочни наеми на жилища като алтернатива на хотелите по време на пътуване - опция, която отбеляза бърз растеж на популярността през последните години. Наемите на жилища често са по -евтини от хотелите и имат повече място, но трябва да правите без почистване или хотелски удобства.

BedandBreakfast.com - може би най -големият легло и закуска сайт за резервации в мрежата. Bedandbreakfast.com предлага хиляди нощувки със закуски, ханове и къщи за отсядане, каюти, исторически хотели, малки курорти и ранчота по целия свят.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Категория: